search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:50
MENU CLOSE

«Aquaman and the Lost Kingdom»: Το πρώτο τρέιλερ με την Άμπερ Χερντ

15.09.2023 20:29
Aquaman

Κυκλοφόρησε, όπως είχαν «υποσχεθεί» στο teaser λίγα 24ωρα νωρίτερα η DC Films και η Warner Bros., το πρώτο θεαματικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Aquaman and the Lost Kingdom» με τον Τζέισον Μομόα (Jason Momoa) να επιστρέφει τόσο ως βασιλιάς της Ατλαντίδας όσο και ως νέος πατέρας μετά από πέντε χρόνια αναμονή.

Το «Lost Kingdom» ακολουθεί τον Άρθουρ Κάρι (Μομόα) να συνεργάζεται με τον ετεροθαλή αδελφό του και πρώην βασιλιά της Ατλαντίδος Oρμ, (Πάτρικ Γουίλσον (Patrick Wilson) για να πολεμήσουν τον αδίστακτο Black Manta (Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β (Yahya Abdul-Mateen II)) ο οποίος απειλεί να «σκοτώσει τον Aquaman και ό,τι αγαπά».

Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Άμπερ Χερντ (Amber Heard), Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman), Τεμουέρα Μόρισον (Temuera Morrison), Γουίλεμ Νταφόε (Willem Dafoe) ενώ ο Ράνταλ Παρκ (Randall Park) θα εμφανιστεί ως Dr. Stephen Shin, αφού είχε κάνει ένα cameo στην πρώτη ταινία.

Επίσης την προσοχή κλέβει η εμφάνιση των περίπου δύο δευτερόλεπτων της Αμπερ Χερντ ως πριγκίπισσα Μίρα προς το τέλος του τρέιλερ. Είναι η πρώτη ταινία της ηθοποιού μετά την πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ και την δήλωσή ότι ο ρόλος της έχει «μειωθεί σημαντικά» από το αρχικό σενάριο.

Ωστόσο ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζέιμς Γουάν (James Wan) δήλωσε στο Entertainment Weekly ότι τη συνέχεια του “Aquaman” την οραματιζόταν να εστιάζει στη σχέση του Aρθουρ και του Oρμ. «Πάντα το πρότεινα σε όλους από την πρώτη στιγμή. Το πρώτο «Aquaman» ήταν το ταξίδι του Aρθουρ και της Μίρα. Η δεύτερη ταινία θα ήταν πάντα ο Aρθουρ και ο Oρμ», εξήγησε.

Σύμφωνα με το Variety η ταινία «Aquaman and the Lost Kingdom» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Εντυπωσίασε η Σιένα Μίλερ στο Vogue World Show του Λονδίνου

Σακίρα: Εντυπωσίασε το χορευτικό της με τα μαχαίρια – Δείτε το βίντεο

Μιμή Ντενίση για την κόρη της: «Προσπάθησε πολύ να χάσει κιλά – Είχε βιώσει bullying» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34