search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:59
MENU CLOSE

Προκαλεί ξανά ο Κροάτης πρόεδρος για τη δολοφονία του Κατσούρη: «Πέθανε επειδή αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες»

15.09.2023 15:34
nea-filadelfia-hooligan-eisaggeleas2

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη από Κροάτες νεοναζί χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, προχώρησε ο πρόεδρος της Κροατίας.

Όπως ισχυρίστηκε, ο Μιχάλης πέθανε επειδή αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες προκαλώντας αντιδράσεις και απο ανώτατους αξιωματούχους της χώρας του.

Ο Ζόραν Μιλάνοβιτς σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψη σε μία μικρή κροατική πόλη, κατηγόρησε εκ νέου την ελληνική κυβέρνηση για τις συνθήκες κράτησης των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις φυλακές.

Όπως είπε, ζήτησε τη διαμεσολάβηση του Κροάτη πρωθυπουργού για καλύτερες συνθήκες κράτησης, αφού όπως ισχυρίστηκε το νερό στις φυλακές δεν είναι πόσιμο. 

Όπως είπε: «Ένας Έλληνας έχασε τη ζωή του, προφανώς επειδή αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες που θα λάμβανε, αλλά δεν ήθελε γιατί φοβόταν μην καταλήξει στη φυλακή και ο άνδρας αυτός αιμορραγούσε μέχρι θανάτου. Ποιος τον τραυμάτισε; Δεν έχουμε ιδέα».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών της Κροατίας Γκόρνταν Γκρλιτς- Ράντμαν που κατηγόρησε τον Κροάτη πρόεδρο για έλλειψη ενημέρωσης και προσπάθεια να δυσκολέψει το έργο των κρατικών αρχών.

Όπως είπε «Η κροατική κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να είναι ασφαλείς οι Κροάτες πολίτες που κρατούνται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθούν οι έρευνες και όσοι εμπλέκονται σε πλημμεληματικές πράξεις να απελαθούν στην πατρίδα τους, ενώ ο πρόεδρος της χώρας θέτει σε κίνδυνο την κατάστασή τους με τη συμπεριφορά του».

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Στην εντατική ο σύζυγος της Ελληνίδας που πέθανε από αλλαντίαση – «Πέταξα μερικές σαρδέλες, σέρβιρα τις άλλες» λέει ο εστιάτορας

Μεξικό: Αστυνομικοί εκτέλεσαν και έκαψαν 17 μετανάστες στα σύνορα

Ευρωκοινοβούλιο: viral το βίντεο με την Επίτροπο Γιόχανσον να… πλέκει στα έδρανα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:59