search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:26
MENU CLOSE

Αχτσιόγλου: «Καθοριστική η επόμενη Κυριακή»

18.09.2023 01:41
axtsioglou

«Η επόμενη Κυριακή θα καθορίσει αν τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι. Αν θα τους δώσουμε με όρους σοβαρότητας, εμπειρίας και ευθύνης», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου, αφήνοντας αιχμές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων», επισήμανε, καλώντας τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή.

«Έχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό, να είμαστε ειλικρινείς για το τι θέλουμε και πώς θα το επιτύχουμε», είπε και σημείωσε πως «αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε το καθεστώς της Δεξιάς. Και θα το επιτύχουμε αν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, στην κοινή μας πορεία και στους αγώνες που δώσαμε μαζί».

«Μαζί λοιπόν για τους αγώνες που έρχονται και για τη ζωή που μας αξίζει», είπε ολοκληρώνοντας τη δήλωσή της.

Η κ. Αχτσιόγλου ευχαρίστησε όλες και όλους για τη συμμετοχή τους, τονίζοντας ότι «ήταν η καλύτερη απάντηση στους κήρυκες της ηττοπάθειας, είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε όσους επιτίθενται στις αξίες μας που διαχρονικά υπηρετούμε με πρωτεργάτη τον Αλέξη Τσίπρα».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κάτι τρέχει με την καταμέτρηση στην Κουμουνδούρου

Φάμελλος: «Η μεγάλη συμμετοχή δείχνει την αγωνία του κόσμου – Ψήφισαν 147.000»

ΣΥΡΙΖΑ: Nίκη Κασσελάκη δείχνουν οι πρώτες κάλπες – 45% έναντι 36,5% της Αχτσιόγλου με καταμετρημένo το 57%, «παίζεται» ο β’ γύρος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:21