search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:58
MENU CLOSE

Πειραιάς: Στον ανακριτή σήμερα ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ

18.09.2023 08:46
astynomia

Στον ανακριτή στα δικαστήρια Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 68χρονος δράστης που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ μέσα στη μέση του δρόμου, στον Πειραιά, το μεσημέρι της Παρασκευής, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο ηλικιωμένος, πυροβόλησε το θύμα -έναν πατέρα τριών παιδιών- καθώς δεν συμφωνούσε με την λειτουργία του πάρκινγκ στη γειτονιά.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αμέσως μετά την πράξη του ο δράστης φέρεται να είπε: «Επιτέλους, τον ‘τελείωσα’, επιτέλους τον σκότωσα».

Στην αστυνομία υποστήριξε ότι με το θύμα είχε για χρόνια προστριβές εξαιτίας του πάρκινγκ ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ισχυρίστηκε κυνικά ότι ο 39χρονος και ο αδελφός του τον κορόιδευαν. «Συνεχώς με έβριζαν με έφτυναν και με κορόιδευαν. Τους είχα πει πολλές φορές να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν ακόμα και την είσοδο του σπιτιού μου. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά εξοργίστηκα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Αρχή εβδομάδας με συννεφιά, βοριάδες και πτώση θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει (videos)

Θεσσαλονίκη: Ψαράδες εντόπισαν νεκρή αγελάδα στον Θερμαϊκό (Video)

Λιβύη: Πέντε οι νεκροί από το τροχαίο της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:58