search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:03
MENU CLOSE

Και ο Αντώναρος στηρίζει Κασσελάκη

19.09.2023 13:00
antonaros_199_new

Με μια ανάρτηση του στα social media ο Ευάγγελος Αντώναρος τάχθηκε υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη εν όψει του δεύτερου γύρου στις εσωκομμματικές εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι την περασμένη Κυριακή ψήφισε τον Νίκο Παππά και καλεί τους ψηφοφόρους που τον εμπιστεύτηκαν στις δυο πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες, να στηρίξουν τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όλη η δήλωση Αντώναρου:

«Ήμουν διαχρονικά και εξακολουθώ να είμαι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ  τοποθετημένος στον μεσαίο χώρο. Στον χώρο της μετριοπάθειας, της κοινωνικής ευαισθησίας, της απαρέγκλιτης αφοσίωσης στη δημοκρατία, τους θεσμούς και την πρόοδο, της αταλάντευτης υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων. 

Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα την περασμένη Κυριακή να εγγραφώ τελικά μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τον οποίο είχα την τιμή, μετά από πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα, να είμαι υποψήφιος στην Ανατολική Αττική και να δώσω τη ψήφο μου στο Νίκο Παππα. 

Σήμερα εκείνο που μετράει για μένα — αλλά φρονώ και για τους περισσότερους από εμάς — είναι να παραμείνει  ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όπως του αξίζει, η κύρια αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι σε μια ισοπεδωτική κυβέρνηση. Και ταυτόχρονα να επανακτήσει τις προϋποθέσεις για τη διεκδίκηση της κυβερνητικής ευθύνης διευρύνοντας τη βάση του. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.

Με αυτές τις σκεψεις και αυτούς τους στόχους καλώ όλες και όλους, τους χιλιάδες πολίτες που με εμπιστεύθηκαν στις δυό πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες, να στηρίξουν την υποψηφιότητα του  Στέφανου Κασσελάκη».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα τη στήριξή τους στον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασαν με δημόσιες δηλώσεις τους, ο Νίκος Παππάς, η Έλενα Ακρίτα αλλά και η Ραλλία Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

Σύγκρουση Κασσελάκη – Αχτσιόγλου για το debate

ΣΥΡΙΖΑ: Ακρίτα και Χρηστίδου στηρίζουν ανοιχτά Κασσελάκη

Nίκος Παππάς: «Στηρίζω Στέφανο Κασσελάκη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:02