search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:33
MENU CLOSE

Κως: Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 20χρονη δόκιμο – Συγκινεί η μητέρα της

20.09.2023 19:49
dokimos-new

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στην 20χρονη δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού, η οποία έχασε τη ζωή της από λοιμώδη εγκεφαλίτιδα.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό ναό Αναλήψεως, στο Ζηπάρι της Κω, απ΄ όπου και καταγόταν η 20χρονη κοπέλα.

Η μητέρα της 20χρονης και ο πατέρας της αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν πως έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή η κόρη τους.

Συγκινεί η μητέρα της 20χρονης

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα μεταφέρθηκε από την Ινδία, στην Αίγυπτο και φτάνοντας στην Ελλάδα εισήχθη σε μεγάλη, ιδιωτική κλινική του Πειραιά.

Η υγεία της ενώ αρχικά παρουσίασε βελτίωση και η οικογένεια της ήταν έτοιμη να επιστρέψει στην Κω, στη συνέχεια παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και τελικά η κοπέλα κατέληξε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Στα αίτια του θανάτου της φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Η μητέρα της 20χρονης μίλησε στον Alpha σχετικά με τις συνθήκες του ξαφνικού θανάτου της. «Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βρουν τι το προκάλεσε όλο αυτό. Υποθέσεις κάνουμε και περιμένουμε την έκθεση του ιατροδικαστή», είπε.

«Πριν μπει στο δεξαμενόπλοιο για να ταξιδέψει εμφάνισε κάποια εξανθήματα. Νομίζαμε ότι ήταν αλλεργία. Στο πλοίο επιδεινώθηκε η κατάσταση. Είχε δέκατα, πόνο στα κόκαλα και πρήξιμο στα πόδια και στα χέρια. Η κόρη μου ήταν υγιέστατη, είχε κάνει και εξετάσεις πριν μπει στο πλοίο», τόνισε, δίνοντας περαιτέρω στοιχεία για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της.

«Στο νοσοκομείο έκαναν ό,τι μπορούσαν. Έκαναν τα πάντα για να γίνει καλά το παιδί. Τους ευχαριστώ όλους», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Ελαιόλαδο από…χρυσό: Στη χώρα μας το πιο ακριβό της Ευρώπης – Πόσο αυξήθηκε η τιμή μέσα σε δέκα μέρες

Νέα κόντρα μετεωρολόγων για τη νέα κακοκαιρία τύπου «Daniel»: «Καρφιά» Κολυδά κατά Μαρουσάκη για την πρόγνωσή του

Έβγαλαν παράνομη την απεργία στο μετρό, «απεργούμε κανονικά» λένε οι εργαζόμενοι – Τι ισχύει με τα υπόλοιπα ΜΜΜ, κανονικά οι πτήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:25