search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:21
MENU CLOSE

Ελεονώρα Μελέτη: «Αφού ξέρουμε τα… κακά παιδιά στην τηλεόραση, γιατί δεν τους ξεσκεπάζουν;» (Video)

22.09.2023 12:29
meleti-new

Στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια επισήμανε ότι είναι γνωστοί οι «κακοί» του χώρου, ενώ διερωτήθηκε δημοσίως για ποιον λόγο κανείς δεν μιλά γι’ αυτό.

«Τελικά παιδιά έχει κακά παιδιά η τηλεόραση; Έλα μέχρι και οι τεχνικοί μας μιλάνε. Ερώτηση. Φεύγοντας στους τίτλους θα βάλω ένα φιτίλι. Αφού υπάρχουν κακά παιδιά και μεταξύ μας όλοι ξέρουμε ποια είναι, ο κόσμος γιατί τα θεωρεί καλά παιδιά; Όλοι οι υπόλοιποι γιατί δεν τους ξεσκεπάζουν;» είπε και πρόσθεσε:

«Πολλές φορές έχω βγει έξω στον κόσμο -όλοι ξέρουμε ποιοι και ποιες είναι τα κακά παιδιά στην τηλεόραση- και έχω βρει να μου λένε αχ ο τάδε ή η τάδε τι καλό παιδί, τι γλυκιά; Λέω από μέσα μου που να ήξερες. Αχ και βαχ. Με αυτά τα βογγητά θέλω να σας αφήσω».

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ3: Η νέα εκπομπή «Σύνορα» μπαίνει στο πρόγραμμα του καναλιού  

Σασμός: Επιστρέφει με εκπλήξεις και ανατροπές – Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια (Video)

Η «Φάρμα» κάνει πρεμιέρα και αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:21