search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:36
MENU CLOSE

Καιρός: Έρχoνται νέες βροχοπτώσεις στη Θεσσαλία – Έκτακτο δελτίο θα βγάλει η ΕΜΥ (Video)

22.09.2023 11:46
KAIROS NEW

Αλλάζει απότομα το σκηνικό του καιρού από Δευτέρα (25/9) με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρή Κολυδά, να ανακοινώνει μέσω Twitter ότι αναμένεται να εκδοθεί και έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

«Η ΕΜΥ σας ενημερώνει ότι θα εκδοθεί σε λίγο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης Η ισχύς θα ξεκινήσει από Δευτέρα κυρίως στα δυτικά της Θεσσαλίας, ενώ Τρίτη Τετάρτη στα υπόλοιπα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο κ. Κολυδάς.

Καλοκαίρι μέχρι την Κυριακή

Καλοκαίρι αναμένεται να θυμίζει η σημερινή ημέρα, με την ηλιοφάνεια και τις υψηλές θερμοκρασίες να κυριαρχούν σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Το Σάββατο αναμένεται να είναι μια πολύ ζεστή ημέρα για πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα, με θερμοκρασίες 35-36 πιθανόν ακόμη και 38 βαθμούς σε κλειστά γεωγραφικά διαμερίσματα.

Την Κυριακή η ζέστη θα αρχίσει να περιορίζεται προς τα ανατολικά ηπειρωτικά και από το μεσημέρι – απόγευμα αναμένεται αλλαγή του καιρού, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Έρχεται νέα κακοκαιρία

«Ένα βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα μπει μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να στροβιλίζεται και θα μας απασχολήσει από την Κυριακή και τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη με Πέμπτη.

Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν μεγάλο όγκο νερού και στην περιοχή της Θεσσαλίας. Δυστυχώς και σε αυτή την κακοκαιρία φαίνεται ότι η Θεσσαλία θα βρεθεί κατά κάποιο τρόπο στο επίκεντρο, όχι στα επίπεδα που ήταν η κακοκαιρία Daniel.

Από Δευτέρα μεσημέρι, Τρίτη, Τετάρτη θα πέσει μεγάλος όγκος νερού και στην περιοχή της Θεσσαλίας, ιδιαίτερα προς τα δυτικά και βόρεια τμήματα. Θέλει προσοχή!», τόνισε ο μετεωρολόγος του τηλεοπτικού σταθμού Open.

«Θα ξεκινήσει από το βόρειο Ιόνιο, θα επηρεαστεί πρόσκαιρα και η κεντρική Μακεδονία. Μετά σιγά σιγά τα φαινόμενα θα αρχίσουν να περιορίζονται από τη Θεσσαλία και πιο νότια», ανέφερε ο κ. Μαρουσάκης.

«Και προς την περιοχή της Λαμίας, και η Πελοπόννησος θέλει προσοχή. Είναι πάλι ένα κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα δώσει σχετικά μεγάλα ύψη βροχής», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλία: Δύο ύποπτα κρούσματα λεπτοσπείρωσης (Video/Photo)

Αμφιλοχία: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση – Νεκρός ο 40χρονος κτηνοτρόφος, τον βρήκε ο αδελφός του

Κάρπαθος: Αγνοείται Γερμανός τουρίστας – Τον ψάχνουν Λιμενικό, Αστυνομία και Πυροσβεστική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:36