search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 11:57
MENU CLOSE

«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης – Τζάκρη στη Βουλή για τον Κασσελάκη

22.09.2023 17:06
tzakri adonis

Δίχως τέλος και εφ΄ όλης της ύλης ήταν οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις στη Βουλή, στη συζήτηση του νέου εργασιακού νομοσχεδίου. Οι αναφορές της Θεοδώρας Τζάκρη, που στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον Νίκο Φίλη, σχολιάστηκαν καυστικά από γαλάζια στελέχη. 

Αμετροέπεια της καταλόγισε ο Άδωνις Γεωργιάδης με την ίδια να περνάει στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον υπουργό Εργασίας ότι η μόνη του επιθυμία είναι η καρέκλα

«Η πολιτική σας αναίδεια και αλαζονεία και εσάς και του συνοδοιπόρου σας, του κ. Πλεύρη, έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο. Εδράζεται στην πεποίθηση ότι ο ελληνικός λαός έχει ξεχάσει ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια ήσασταν τα δεξιά χέρια και τα πολιτικά θυμιατά του κ. Καρατζαφέρη», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως ο κ. Γεωργιάδης νομίζει πως ο κόσμος ξέχασε ότι στα πολιτικά του διαλείμματα ως τηλεπωλητής κεραλοιφών, γινόταν ο υμνητής της τρόικας, λέγοντας ότι αν δεν υπήρχε έπρεπε να την εφεύρουμε και ότι κανείς δεν θα σας κλέψει τη δόξα των απολύσεων των εργαζομένων.

Προχωρώντας ένα ακόμη βήμα, η Θεοδώρα Τζάκρη υποστήριξε ότι η πολιτική του διαδρομή είναι μια ιστορία διαφθοράς και διατεταγμένης υπηρεσίας. 

«Δεν πιστεύετε σε τίποτα, παρά μόνο στον εαυτό σας και στην επιθυμία σας να βρίσκεστε σε μια καρέκλα εξουσίας», είπε με τον υπουργό Εργασίας να της απαντά σε εξίσου υψηλούς τόνους.

«Εγώ κι η κ. Τζάκρη ψηφίσαμε και τα τρία μνημόνια. Έχουμε όμως και μια μεγάλη διαφορά. Όταν εγώ διεγράφην από το ΛΑΟΣ επειδή υπερψήφισα το PSI, την επομένη υπέβαλα την παραίτησή μου από υπουργός Ναυτιλίας και Ανταγωνιστικότητας της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου και μετά παραιτήθηκα και από βουλευτής, δίνοντας τη βουλευτική  μου έδρα στο πολιτικό κόμμα, με τη σημαία του οποίου είχα εκλεγεί», είπε για να συμπληρώσει πως η κ. Τζάκρη, όταν εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και διεγράφη εν συνεχεία από το ΠΑΣΟΚ, διατήρησε την έδρα της, γιατί της άρεσε η καρέκλα. 

«Άρα, το να κατηγορεί η κ. Τζάκρη εμένα για αγάπη στην καρέκλα είναι άνω ποταμών», ανέφερε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε σοκαρισμένος και από τις δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στην τηλεοπτική της συνέντευξη. «Έπαθα πολιτισμικό σοκ όταν άκουσα την κ. Τζάκρη να καταλογίζει ενδοτισμό στον Νίκο Φίλη», σχολίασε και πρόσθεσε: «Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, αυτό που μετράει είναι ο χαρακτήρας. Να έχετε μέτρο, κυρία Τζάκρη, κάτι που λείπει από όλη την πολιτική διαδρομή σας». Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια συνέντευξη άφησε αιχμές για συντρόφους της, λέγοντας ότι «κάποιοι θέλανε τις Πρέσπες του Αιγαίου». 

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Χαρδαλιάς: «Ο τόπος μας θέλει ευθύνη, ζητάω να μου τη δώσετε» λέει στο πρώτο σποτ του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής

Πολάκης σε Αχτσιόγλου: «Έχεις κατέβει όλη τη σκάλα» – Την κατηγορεί ότι επιτρέπει «εμετικές επιθέσεις» κατά Κασσελάκη

Έκτακτη διυπουργική σύσκεψη υπό τον Βασίλη Κικίλια ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 11:56