search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:56
MENU CLOSE

Μπέττυ Μαγγίρα: «Ήρθα στον ΑΝΤ1 για να ριζώσω» – Τι είπε στην πρεμιέρα του «Ι Love Σου Κου»

23.09.2023 11:14
maggira_ant1

Πρεμιέρα έκανε στον ΑΝΤ1 έκανε το «I Love Σου Κου» με τη Μπέττυ Μαγγίρα στο… τιμόνι.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο «εξοχικό» της και είπε: «Καλημέρα! Καλωσήρθατε στο «I love Sou Kou»! Καλωσήρθατε στο εξοχικό μας! Το υπέροχο δίπατο εξοχικό μας. Έχουμε δωμάτια επάνω, ξενώνες για όλους όσους θα φιλοξενηθούν τα Σαββατοκύριακα που έρχονται. Έχουμε τζάκι. Έχουμε βεράντα, τρελένομαι για βεράντες με αίθριο. Θα ζήσουμε όλες τις εποχές εδώ παρέα. Έχω πολύ τρακ… Πρεμιέρα είναι αυτή, έτσι είναι οι πρεμιέρες έχουν πολύ τρακ…».

«Μια ανάσα θέλω να παίρνετε. Μια χαρά, μία διαφυγή από την καθημερινότητα και τη σκληρή επικαιρότητα που ζούμε τον τελευταίο καιρό. Κάθε Σαββατοκύριακο θα πίνουμε καφέ παρέα, θα περνάμε φανταστικά, θα χαλαρώνουμε. Θα περνάμε ωραία», συνέχισε.

«Θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 για τη μεγάλη αγκαλιά που άνοιξε για μένα και με υποδέχτηκε τόσο θερμά. Νιώθω πραγματικά εδώ σαν το σπίτι μου και μιας και νιώθω σαν το σπίτι μου, νομίζω ότι ήρθα για να ριζώσω. Αυτό θέλω να πω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Επιτυχία όμως για μένα, δε κάνουν μόνο οι μονάδες, αλλά οι ομάδες», συνέχισε, υποδεχόμενη τους συνεργάτες της Δημήτρη Μακαλιά, Τάσο Μπιμπισίδη και Τζο Κουτσοκώστα.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Παρασκευής: Η διπλή πρωτιά και η …ανάσα της Δανάης Μπάρκα

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Σαββάτου (Video)

Σασμός: Τι αποκαλύπτει η Δανάη Παππά για τον τρίτο κύκλο και τον Ανδρέα Βρουλάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:53