search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:25
MENU CLOSE

Δυστύχημα στη Λιβύη: Παρασημοφόρηση μετά θάνατον για τα δύο αδέλφια – Στη κηδεία η ΠτΔ

23.09.2023 21:46
KIDIA

Με προεδρικό διάταγμα, μετά από πρόταση του υπουργού Εξωτερικών, στα δύο αδέλφια Μανδαλιού, που έχασαν την ζωή τους στη Λιβύη θα απονεμηθεί, μετά θάνατον, ο Μεγαλόσταυρος του Φοίνικος.

Νωρίτερα, σήμερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία των δύο αδελφών, Άντζελας-Μόιρας και του Φιλίπ-Αντώνη Μανδαλιού, στο κοιμητήριο της Βούλας.

Στην εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παναγιάς της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη παρέστη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου καθώς και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσιρας.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των αδικοχαμένων παιδιών, οι οποίοι ζήτησαν αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για τους πλημμυροπαθείς στην πόλη Ντέρνα της Λιβύης.

Υπενθυμίζεται πως τα δύο αδέλφια συμμετείχαν ως διερμηνείς στην ελληνική ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη και έχασαν τη ζωή τους, μαζί με άλλα τρία μέλη της, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σε τροχαίο δυστύχημα.

Διαβάστε επίσης:

Workshops «Θέατρο για Όλους» από τη σχολή θεάτρου Τεχνών Εκατό και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Με ένταση και διάρκεια το νέο κύμα κακοκαιρίας – Στο επίκεντρο και πάλι η Θεσσαλία

Γιάννης Μανιάτης για φυσικές καταστροφές: «Υπάρχει ελπίδα να μειώσουμε το ανθρώπινο κόστος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04