search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:20
MENU CLOSE

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης μαθήτριας στη Ρόδο – Σοκαριστικό βίντεο με τη συμπλοκή των ανηλίκων

25.09.2023 19:55
rodos xylodarmos mathitrias 44- new

Έντονο προβληματισμό προκαλεί βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το οποίο δείχνει άγρια συμπλοκή τριών μαθητριών ηλικίας 13 και 15 ετών αντίστοιχα σε χωριό της Ρόδου, με γροθιές κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ροδιακής, η υπόθεση, που έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από μηνύσεις που κατατέθηκαν, σημειώθηκε σε μεγάλο χωριό της ανατολικής πλευράς της Ρόδου ανάμεσα σε τρεις μαθήτριες: Μία 13χρονη, μαθήτρια πρώτης γυμνασίου και άλλες δύο αδελφές 15 ετών, οι οποίες ήταν επίσης μαθήτριες στο ίδιο σχολείο.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της 15ης Σεπτεμβρίου, εκτός του σχολικού συγκροτήματος όπου φοιτούσαν και οι τρεις ανήλικες μαθήτριες και συγκεκριμένα σε εκδήλωση ελληνικής βραδιάς που είχε διοργανωθεί. Εκεί, ενεπλάκησαν η 13χρονη με την μία 15χρονη, ενώ στη συνέχεια, όπως προκύπτει από τα βίντεο, στον καυγά ενεπλάκη και η δεύτερη αδελφή πιθανότητα για να τις ξεχωρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, είχαν προηγηθεί απανωτά φραστικά επεισόδια τις προηγούμενες μέρες μέσα στο Γυμνάσιο που φοιτούν τα κορίτσια και έγινε αναφορά στην διεύθυνση του σχολείου, τόσο από την 13χρονη όσο και από τις δύο 15χρονες.

Στη δικαιοσύνη η υπόθεση

Εκπαιδευτικοί που είδαν το βίντεο που κυκλοφόρησε με το συγκεκριμένο περιστατικό, μιλούν για συμπεριφορές που δεν είχαν ξαναδεί στην πολύχρονη εκπαιδευτική τους θητεία. Οι ίδιοι, επισημαίνουν ότι πολλά από τα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία μας, ακόμα και από μικρότερες των 12 ετών ηλικίες, έχουν μέσα τους πολύ θυμό και οργή και αντιδρούν οξύθυμα και αντικοινωνικά με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό σε καθημερινή βάση για την εκπαιδευτική κοινότητα και όχι μόνο.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μηνυτήρια αναφορά του πατέρα της 13χρονης μαθήτριας η ζωή της οποίας κινδύνευσε σοβαρά και ήδη τα βίντεο και οι συνομιλίες που καταγράφτηκαν, με τις απειλές, τις ύβρεις και τα απανωτά χτυπήματα, βρίσκονται στα χέρια της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία αναμένεται να παραπέμψει την υπόθεση των ανήλικων κοριτσιών στο αρμόδιο δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Elias: Ισχυρή χαλαζόπτωση σε Ήπειρο, Αχαΐα και Καρδίτσα (Photos/Videos)

Θεσσαλονίκη: Φωτιά κοντά στην 113 Πτέρυγα Μάχης (Photos)

Κακοκαιρία Daniel: Χωριό – φάντασμα ο Βλοχός Καρδίτσας – Συγκλονιστικές εικόνες της καταστροφής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:14