search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:54
MENU CLOSE

Κόντρα Σταθάκη-Πολάκη για Κασσελάκη: «Ψάχναμε έναν Μπέπε Γκρίλο και τον βρήκαμε – Δεν πήρες χαμπάρι τι διάλεξε ο κόσμος»

25.09.2023 14:13
polakis_stathakis_2509_1460-820_new

Νέες κόντρες ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου.

Συγκεκριμένα, νέα διαδυκτιακή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην υπουργό Γιώργο Σταθάκη και τον βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη.

Αρχικά, ο κ. Σταθάκης -με χθεσινή ανάρτηση στο Facebook- παρομοίασε τον Κασσελάκη με τον Μπέπε Γκρίλο (Ιταλός κωμικός που ίδρυσε το πολιτικό κόμμα «Κίνημα Πέντε Αστέρων»), γράφοντας: «Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια», κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!!!!!!». Την ανάρτησή του συνόδευαν και δύο φωτογραφίες του Κασσελάκη, με τους Αντώναρο και Πολάκη.

Ο κ. Πολάκης απάντησε σήμερα στον κ. Σταθάκη, κάνοντας λόγο για αχαρακτήριστη ανάρτηση και υπενθυμίζοντάς του ότι δεν εξελέγη βουλευτής καθώς ο κόσμος τα Χανιά προτίμησε τον ίδιο.

«Κύριε καθηγητά μου, Γιώργο Σταθακη, που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές, θέλω απλά να σου πω πως:

α) ο κόσμος διάλεξε με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ποσοστά (και στα Χανιά) βλέποντας τη δεύτερη φωτογραφία αφενός αλλά και ξέροντας τι ακριβως έγινε τον Φλεβάρη φέτος… αλλά μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι!!

και

Β) Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι απλά δεν ψάχνει για Πέπε Γκριλο, αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμένους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του, της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και της ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πολάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: Εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου παρέδωσε

Κυβέρνηση για Κασσελάκη: Ελπίζουμε σε σοβαρή αντιπολίτευση, αλλά βλέπουμε συμπόρευση με τοξικότητα

«Καρφί» Κασσελάκη για ΜΜΕ: «Εύχομαι κάποια στιγμή τα κανάλια να μην τα επηρεάζουν οι κυβερνήσεις» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48