search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 21:59
MENU CLOSE

Παντρεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος – Η απουσία που τον έκανε να «λυγίσει» και η ερώτηση που ενόχλησε το ζευγάρι (Videos/Photos)

25.09.2023 10:35
ntanos-gamos-new

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την «εκλεκτή» της καρδιάς του, Δήμητρα Βαμβακούση ανέβηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως «Ντάνος».

Ο νικητής του πρώτου Survivor δεν μπόρεσε, μάλιστα, να κρύψει τη συγκίνησή του όταν αντίκρυσε τη νύφη.

«Είσαι πολύ όμορφη» της είπε με δάκρυα στα μάτια, με την ίδια να απαντά: «Πάμε μέσα να σε παντρευτώ».

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση όπου το ζευγάρι γιόρτασε με αγαπημένους φίλους το χαρμόσυνο γεγονός. Ωστόσο, η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου δεν ήταν εκεί εξαιτίας πολύ σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Αναφερόμενος σε εκείνη, μάλιστα, καθώς μιλούσε στους καλεσμένους, ο Ντάνος «λύγισε».

«Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου…», είπε συγκινημένος, χωρίς να μπορεί να συνεχίσει. Τον λόγο τότε πήρε η Δήμητρα Βαμβακούση η οποία είπε από την πλευρά της:

«Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα, είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με “α” κεφαλαίο» τόνισε.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ερώτηση που τον εκνεύρισε

Το ζευγάρι, όμως μίλησε και στις κάμερες που βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να καλύψουν το ευτυχές γεγονός.

Ωστόσο, μια ερώτηση περί πιθανής εγκυμοσύνης δυσαρέστησε τόσο τον Ντάνο όσο και τη Δήμητρα με τους ίδιους να μην κρύβουν την ενόχλησή τους.

«Δεν θα ‘θελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Θα ‘θελα να πω το εξής: όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα σε μία γυναίκα, πρέπει πρώτα να σκέφτονται αν αυτή η γυναίκα μπορεί ή αν θέλει να κάνει παιδιά» είπε η Δήμητρα Βαμβακούση και πρόσθεσε:

«Είναι εντάξει αν της έχει συμβεί; Έχει βοήθεια; Δεν έχει βοήθεια; Είναι μόνη της; Μόνο αυτό θέλω να πω και να σεβαστούμε όλοι την κατάσταση οποιασδήποτε γυναίκας και να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά».

Διαβάστε επίσης:

Σόφι Τέρνερ – Τζο Τζόνας: Νέες αποκαλύψεις για το διαζύγιο – Είχαν αποφασίσει να χωρίσουν ήδη από τις 15 Αυγούστου

Σοφία Λόρεν: Στο χειρουργείο έπειτα από ατύχημα στο σπίτι της

Αντίνοος Αλμπάνης: «Είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42