search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:21
MENU CLOSE

Βίτσας: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα – Δεν θέλουμε να φύγουμε, θέλουμε να παραμείνουμε η αριστερή «ψυχή» του ΣΥΡΙΖΑ

25.09.2023 18:18
Vitsas-12-new

«Είναι διαφορετικό πράγμα να μανατζάρεις μία εταιρεία και διαφορετικό να μανατζάρεις μία πολιτική οργάνωση», τόνισε ο Δημήτρης Βίτσας σχολιάζοντας τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη σε νέο πρόεδρο.

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» διαμήνυσε μιλώντας στο Mega και εξήγησε: «Εννοώ για τον πρόεδρο και τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τώρα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και συγκεκριμένες λύσεις. Τώρα ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αναγκασμένος να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και μιλάω για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».

Για το ενδεχόμενο να αποχωρίσει ο ίδιος από το ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι «δεν θέλουμε να φύγουμε, θέλουμε να παραμείνουμε η αριστερή ”ψυχή” του κόμματος».

«Είναι διαφορετικό πράγμα να μανατζάρεις μία εταιρεία και διαφορετικό να μανατζάρεις μία πολιτική οργάνωση. Στην πολιτική οργάνωση κυριαρχεί ο εθελοντισμός και πρέπει να κάνεις τον εθελοντισμό επαγγελματισμό», τόνισε.

Για την επόμενη μέρα στο κόμμα σχολίασε ο Δημήτρης Βίτσας: «Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να παραμείνει δυνατός ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα όργανα και το Συνέδριο οδηγούν τον πρόεδρο του κόμματος».

Ειδικά για το Στέφανο Κασσελάκη υπογράμμισε: «Πρέπει να εντρυφήσει στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα και στις ανατροπές που πρέπει να γίνουν».

Διαβάστε επίσης:

Μαύρος (MRB): Στον ΣΥΡΙΖΑ το «έργο» δεν πήγαινε καλά και το άλλαξαν – Περιμένω μεγάλες ανατροπές

«Βαθιά ανησυχία» εκφράζει ο Στρατούλης για το μέλλον της Αριστεράς

Συγχαρητήρια Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:20