search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:56
MENU CLOSE

Δεν δέχτηκαν μητέρα με δυο παιδιά σε πλοίο γιατί δεν είχε πιστοποιητικά ότι είναι δικά της

26.09.2023 08:48
ploio-new

Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε μια μάνα με τα δυο της παιδιά όταν δεν τους επετράπη να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής ώστε να επιστρέψουν σπίτι τους στην Κρήτη επειδή δεν είχαν μαζί τους διαβατήρια ή βιβλιάρια υγείας.

Η γυναίκα μαζί με τα δυο παιδιά της, 8 και 5 ετών, βρέθηκε στην Αθήνα για μια δυσάρεστη οικογενειακή περίσταση λαο συγκεκριμένα, μια κηδεία. Όταν το βράδυ της Δευτέρας πήραν τον δρόμο του γυρισμού τα σχέδιά τους άλλαξαν καθώς το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της η μητέρα δεν αποδείκνυε ότι τα παιδιά ήταν… δικά της.

Στις διαμαρτυρίες της γυναίκας πως δεν της είχαν ζητήσει ανάλογα χαρτιά από το λιμεναρχείο Ηρακλείου όταν ταξίδευε μια μέρα νωρίτερα από την Κρήτη, οι λιμενικοί επικαλέστηκαν το γράμμα του νόμου κι έτσι η περιπέτεια της οικογένειας συνεχίστηκε…

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο με μηχανάκι (video)

Ξυλόκαστρο: Κλειστά σήμερα όλα τα σχολεία του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Σεπόλια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:56