search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:58
MENU CLOSE

Φρίκη στην Αμαλιάδα: Ηλικιωμένη κατήγγειλε άνδρα για κτηνοβασία -«Φοβάμαι για τη ζωή μου»

27.09.2023 11:21
skylos

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία 77χρονης γυναίκας που ζει κοντά στην Αμαλιάδα, σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας προσπάθησε να ασελγήσει στα τρία σκυλιά της, προκαλώντας της την ίδια στιγμή και φόβο για την ίδια της τη ζωή.


Όπως τόνισε η 77χρονη στο patrisnews.com, ο άνθρωπος αυτός κακοποιεί ζώα βραδινές ώρες και μάλιστα μάρτυρες τέτοιων πράξεων είναι και οι γείτονές της που τον είδαν να παρενοχλεί τα σκυλιά της. Σημείωσε δε πως εξαιτίας έργων στην περιοχή που έχουν καταστρέψει τις περιφράξεις στην περιουσία της εδώ και περίπου 3-4 μήνες, δίνουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο αυτό να μπορεί να εισέρχεται στο χώρο και να προσπαθεί να ολοκληρώσει τις «αρρωστημένες ορέξεις» του.

«Με έβρισε χυδαία και πήγε να με χτυπήσει»


Μάλιστα, η 77χρονη γυναίκα αναφέρθηκε στο πρώτο περιστατικό που έγινε πριν λίγες ημέρες στις 00:40, όταν η ιδιοκτήτρια αντιλήφθηκε ότι κάτι γινόταν και βγήκε έξω. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπη με τον άνθρωπο αυτό και όταν του είπε να φύγει από τα σκυλιά της, αυτός την έβρισε και κινήθηκε εναντίον της για να τη χτυπήσει, αλλά τράπηκε σε φυγή. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, με τους γείτονες κατά την επιστροφή τους από γιορτή να τον αντικρίζουν να κυνηγά τα τετράποδα και να του φωνάζουν να απομακρυνθεί, γεγονός που για ακόμα μια φορά τον έκανε να φύγει.

Ενήμερες για το περιστατικό ήταν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές, στις οποίες επεσήμανε πως ο άνθρωπος αυτός της δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα. Μάλιστα, δέχθηκε και τη συμβουλή των αστυνομικών να μη βγει από το σπίτι της σε περίπτωση που τον ξαναδεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό αυτό δεν ήταν το πρώτο, καθώς πριν από περίπου τέσσερις μήνες, μια σκυλίτσα μεγάλης ηλικίας στην οποία και είχε ασελγήσει έχασε τη ζωή της μετά από μερικές μέρες. Άλλες πηγές αναφέρουν ακόμα πως μερικές μέρες νωρίτερα είχε εισέλθει παράνομα σε στάνη, όπου είχε γίνει άμεσα αντιληπτός από τον κτηνοτρόφο που τον έδιωξε.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εξετάστηκε από ψυχίατρο, με τη σχετική γνωμάτευση να μη δείχνει κάποια ψυχική ασθένεια.

Διαβάστε επίσης:

Κλέαρχος Μαρουσάκης: SOS για νέο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή

Γαλάτσι: Επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας

Κακοκαιρία Elias – Προβλήματα στο Μετρό: Διακόπηκαν τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48