search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:22
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Elias: Πρωτοφανής όγκος βροχής στον Βόλο – Έβρεξε όσο βρέχει στην Αθήνα σε 2,5 χρόνια

28.09.2023 21:35
volos-kakokairia-new

Πρωτοφανής ήταν ο όγκος βροχής που έπεσε στον Βόλο με την επέλαση της κακοκαιρίας Elias, καθώς τα στοιχεία που συγκεντρώνουν οι ειδικοί δείχνουν ότι είναι σαν να δημιουργείται μια νέα στατιστική.

Η συγκεκριμένη στατιστική δείχνει ότι το σπάνιο γίνεται πιθανότερο και το ακραίο γίνεται σιγά σιγά ο μέσος όρος.

Στην κακοκαιρία Daniel καταγράφηκαν 451 τόνοι νερού ανά στρέμμα μέσα σε ένα 24ωρο. Λίγο λιγότερους, δηλαδή 307 τόνους νερό ανά στρέμμα σε ένα 24ωρο, καταγράφηκαν στην κακοκαιρία Elias.

Τι σημαίνουν όμως αυτοί οι αριθμοί στην πράξη; Τον φετινό Σεπτέμβριο στο Βόλο έβρεξε 100 φορές πάνω από το κανονικό. Έβρεξε όσο βρέχει στην Αθήνα σε δυόμιση χρόνια.

Και μπορεί αυτή η κακοκαιρία να τελείωσε αλλά από αύριο, Παρασκευή ο άστατος καιρός θα επιστρέψει με βροχές. Προσοχή και πάλι θα πρέπει να επιδείξει η ανατολική Θεσσαλία και η ανατολική Στερεά, ενώ τοπικά στο Αιγαίο θα υπάρξουν κάποια φαινόμενα όχι με ιδιαίτερες εντάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου που έπεσε στη θάλασσα – Πρώην στρατιωτικός ο πιλότος (videos)

Υποχωρεί η κακοκαιρία «Elias»: Άστατος ο καιρός το Σαββατοκύριακο χωρίς έντονα φαινόμενα

Εύβοια: Το χρονικό της τραγωδίας με το ελικόπτερο – Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:18