search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:06
MENU CLOSE

Αλ Ντι Μέολα: Υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια συναυλίας (Video)

29.09.2023 12:07
meola-new

Έμφραγμα επί σκηνής υπέστη ο πολυβραβευμένος κιθαρίστας Αλ Ντι Μέολα, ο οποίος πάντως διέφυγε τον κίνδυνο και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο Άλ Ντι Μέολα υπέστη το έμφραγμα καθώς έπαιζε στο Βουκουρέστι, το βράδυ της Τετάρτης. Ο Ντράγκος Κριστέσκου, ένας φωτογράφος που παρακολουθούσε την συναυλία, δήλωσε στο πρακτορείο Associated Press ότι ο κιθαρίστας έπιασε το στήθος του και ύστερα από λίγο σηκώθηκε με κόπο και αποχώρησε από την σκηνή.

Τα άλλα δύο μέλη του συγκροτήματος του Αλ Ντι Μέολα συνέχισαν να παίζουν για αρκετά λεπτά, μέχρι που ανακοίνωσαν ότι η συναυλία πρέπει να διακοπεί εξαιτίας προβλήματος υγείας του κιθαρίστα.

Ο 69χρονος Αλ Ντι Μέολα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και εισήχθη στην καρδιολογική κλινική, όπου λαμβάνει θεραπεία για έμφραγμα του μυοκαρδίου με ανάσπαση τμήματος (STEMI).

Ο Αλ Ντι Μέολα στη διάρκεια της καριέρας του έχει βραβευτεί πολλές φορές, μεταξύ αυτών και με ένα Grammy. Ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια του είναι το «Mediterranean Sundance» που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του 1977 «Elegant Gypsy». Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του μεγάλου μουσικού, έχει πουλήσει περισσότερους από 6 εκατομμύρια δίσκους.

Διαβάστε επίσης:

Iταλία: Δύο μαγικοί προορισμοί για το Φθινόπωρο (videos/photos)

Ινδία: Πήγε στο νοσοκομείο με στομαχόπονο και έβγαλαν από το έντερό του… 60 αντικείμενα (σκληρές εικόνες)

Αργεντινή: Πιθανή νίκη του ακροδεξιού Μιλέι απειλεί το δικαιώμα στην άμβλωση – Στους δρόμους χιλιάδες γυναίκες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:05