search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 05:24
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου όπου σκοτώθηκε η 50χρονη γυναίκα – η τραγική ιστορία της

30.09.2023 11:30
mesologgi diamelismos99- new

Στην σύλληψη του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου στο Μεσολόγγι, μέσα στο οποίο έχασε χθες το βράδυ την ζωή της μία 50χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη, προχώρησε η αστυνομία.

Ως προς τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού, σύμφωνα με την αστυνομία, η 50χρονη πήγε κάποια στιγμή να καθαρίσει μία μηχανή κρέατος και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αρχικά εγκλωβίστηκε το κεφάλι της.

Στην συνέχεια, επιχειρώντας η 50χρονη να απεγκλωβιστεί, πιάστηκε στην μηχανή του κρέατος και το χέρι της.

Όλα έγιναν μπροστά στην κόρη της, με την οποία είχαν πάει στο κατάστημα για την καθαριότητα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε γείτονας στην ΕΡΤ1, «βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό».

Όσοι την γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη, ενώ η κόρη της, η οποία νοσηλεύτηκε χθες βράδυ σε κατάσταση σοκ, πήρε εξιτήριο.

Η 50χρονη είχε έρθει στην Ελλάδα πριν περίπου δύο χρόνια από την Αλβανία, μετά το διαζύγιο από τον σύζυγό της, και εργαζόταν σε διάφορες μικροδουλειές για να επιβιώσει.

Τα πρωινά καθάριζε τρεις καφετέριες, ενώ φρόντιζε μία ηλικιωμένη.

Το τελευταίο διάστημα απασχολούνταν τα βράδια στο κρεοπωλείο, όπου έγινε το μοιραίο. Κατά πληροφορίες, ερευνάται εάν ήταν ασφαλισμένη και δηλωμένη κανονικά από την επιχείρηση, ενώ ερωτηματικά προκύπτουν και πώς διασφαλίζονταν τα μέτρα προστασίας για το χειρισμό των μηχανημάτων.

Στο Μεσολόγγι ζούσε με την 18χρονη κόρη της, τον 10χρονο γιο της και την αδελφή της.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛΑΣ: Εκκενώθηκαν δύο καταλήψεις σε Αθήνα και Ηράκλειο

Λάρισα: Γεμάτη προβλήματα η περιοχή από τις πλημμύρες – Ποιοι οδικοί άξονες άνοιξαν

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Σε σοκ η τοπική κοινωνία με τον τραγικό θάνατο γυναίκας- «Βγήκε έξω η κόρη της και φώναζε βοήθεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24