search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:37
MENU CLOSE

«Fame story» και «Ναυάγιο» τα κορυφαία σε τηλεθέαση προγράμματα του Σαββατοκύριακου

02.10.2023 20:32
FAME STORY (2)

Ο καλός καιρός του Σαββάτου και οι επιλογές των καναλιών επηρέασαν στην αποκλιμάκωση της τηλεθέασης η οποία είχε χαρακτηριστικά… Αυγούστου.

Το «Fame story» ήταν μεν το πρώτο σε τηλεθέαση αλλά με μόλις 5,5% τηλεθέαση ή 555.000 τηλεθεατές, σύμφωνα με τη Nielsen. Για πρεμιέρα προγράμματος η απόδοση είναι μάλλον μέτρια.

Η κλασική «Χαρτοπαίχτρα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου, ήταν το δεύτερο δημοφιλέστερο πρόγραμμα του Σαββάτου και τρίτο της ημέρας η απευθείας μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού για το Super Cup, με το γνωστό αποτέλεσμα.

Οι τηλεθεατές από τις δυνατότητες επιλογών στράφηκαν κυρίως σε επαναλήψεις σειρών, ταινιών, τηλεπαιχνιδιών.

Την Κυριακή με άλλα χαρακτηριστικά και ανταγωνισμό, επικράτησε η πρεμιέρα της σειράς «Το ναυάγιο» του Mega, η οποία αναμετρήθηκε με τις σειρές  «Σασμός» και «Ο γιατρός»- επίσης έκανε πρεμιέρα με ωριαίας διάρκειας επεισόδιο- στη ζώνη μετάδοσης του.

Στο σύνολο της ημέρας τρίτη επιλογή αναδείχθηκε η σειρά «Έρωτας φυγάς» και με καλή απόδοση πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση η νέα πρόταση του Alpha με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον κεντρικό ρόλο.  Η πρώτη πεντάδα συμπληρώθηκε από επεισόδιο του νέου- ανανεωμένου- κύκλου της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Διαβάστε επίσης:

Στον «αστερισμό» του Alpha η τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου

Στην κούρσα τηλεθέασης «πήρε κεφάλι» η «Η Γη της Ελιάς» την Παρασκευή

Η «υποχώρηση» του Alpha χάρισε την πρωτιά τηλεθέασης στο Mega την Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:32