search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:32
MENU CLOSE

Στον «αστερισμό» του Alpha η τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου

02.10.2023 20:02
tileorasi

Ο Alpha ήταν ο σταθμός που κέρδισε την προσοχή των περισσότερων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όπως προκύπτει από τις σφυγμομετρήσεις της Nielsen.

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς ανέκτησε το χαμένο έδαφος της Παρασκευής, παρότι δεν είχε στο μενού του το «Σασμό» και πάλι. Το Mega όμως είδε το μερίδιο του να πέφτει κάτω από το 10% και να υποχωρεί στην Τρίτη θέση τηλεπροτιμήσεων αφού το Star ψηφίστηκε δεύτερο, αποσπώντας 11,5% μερίδιο. Στη διαμόρφωση της δυναμικής του έπαιξε ρόλο η πρεμιέρα του μουσικού σόου «Fame story». Ήταν το «δυνατό χαρτί» του σταθμού και το δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας.

Την Κυριακή απλώς αύξησε τα ποσοστά του ο Alpha και προσπέρασε όλους τους άλλους το Mega.

Το δίδυμο «Σασμός» και «Ο γιατρός», σειρά η οποία με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη είχε πρεμιέρα χθες, έκρινε τη μοιρασιά της ημερήσιας πίτας τηλεθέασης.

Το κανάλι της Συγγρού αντιπαρέβαλε τη νέα δραματική κοινωνική σειρά «Το ναυάγιο». ΑΝΤ1 – Star και Σκάι- Open είχαν σχεδόν ίδια δυναμική ανα ζεύγος την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Στην κούρσα τηλεθέασης «πήρε κεφάλι» η «Η Γη της Ελιάς» την Παρασκευή

Η «υποχώρηση» του Alpha χάρισε την πρωτιά τηλεθέασης στο Mega την Παρασκευή

ERTFLIX: Η δωρεάν πλατφόρμα της ΕΡΤ έγινε διεθνής – Το περιεχόμενο της και με αγγλικούς υπότιτλους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:30