search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 18:07
MENU CLOSE

Κολωνός: Δεν αληθεύει ότι η μητέρα έστελνε φωτογραφίες σε «πελάτες», λέει η δικηγόρος της

02.10.2023 20:44
kolonos

Επιμένει στην αθωότητά της η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, σύμφωνα με ανακοίνωση της δικηγόρου της, μετά το βούλευμα σύμφωνα με το οποίο έστελνε γυμνές φωτογραφίες του παιδιού της στους πελάτες.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της Μίνας Καούνη, ξεκαθαρίζεται ότι «με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, διατάχθηκε παράτυπα και αναιτιολόγητα η παράταση της προσωρινής κράτησης της εντολέως μας για ακόμη έξι μήνες με αποτέλεσμα να στερείται επί σειρά μηνών, όχι μόνο την ελευθερία της αλλά και τα στοιχειώδη δικαιώματά της σε μια δίκαιη δίκη».

«Πολύ περισσότερο σε μια υπόθεση που εξαρχής η Δικαιοσύνη την αντιμετώπισε με παροιμιώδη αυστηρότητα, μια αθώα γυναίκα βρίσκεται σήμερα να διώκεται για εγκλήματα που ουδέποτε διέπραξε και να αναγκάζεται να παραμένει εντός φυλακής έχοντας μετατραπεί με πρωτοφανή τρόπο από παθούσα σε κατηγορούμενη».

Σύμφωνα με την ίδια, «εκλείπουν παντελώς οι λόγοι της αναγκαιότητας επιβολής και διατήρησης της προσωρινής κράτησης».

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της, η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος της ενώ διευκρινίζει μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ότι δεν αληθεύει πως έστελνε γυμνές φωτογραφίες της κόρης της σε «πελάτες».

Επισημαίνει ότι κατά τη δικογραφία, δεν έχει βρεθεί στο κινητό της τηλέφωνο φωτογραφία ή βίντεο τέτοιο.

Η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης τέλος τονίζει ότι τόσο η μητέρα όσο και οι υπερασπιστές της «θα εξακολουθήσουμε να μαχόμαστε καθημερινά και αδιάκοπα για την αδιαπραγμάτευτη αθωότητά της».

Με κάθε επιφύλαξη των νόμιμων δικαιωμάτων της εντολέως μας, δηλώνουμε ευθαρσώς την πρόθεσή μας να την προστατεύσουμε απέναντι σε οποιαδήποτε ψευδή είδηση έχει στόχο να προσβάλει το τεκμήριο αθωότητάς της, νοθεύοντας την αλήθεια και διαστρεβλώνοντας όσα η ίδια και το θύμα διατρανώνουν από την αρχή».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Χρονοπούλου: Δίνει μάχη για τη ζωή της – Βρίσκεται στην εντατική με αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Θεσσαλονίκη: Γιατρός ζητούσε φακελάκι έως 1.500 ευρώ από καρκινοπαθείς για επίσπευση χειρουργείου

Εικόνες εγκατάλειψης σε πεζογέφυρα στη Μεσογείων – Μεγάλος κίνδυνος και στη γέφυρα της Νέας Φιλαδέλφειας στον Κηφισό (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 18:07