search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 14:52
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: Ξανά σε πόλεμο Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες (Video)

02.10.2023 14:42
sasmos new

Ανατρεπτικό θα είναι το σημερινό επεισόδιο στον Σασμό με τις εξελίξεις στη σειρά του Alpha να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Αντώνης έχει, πια, στα χέρια του την πληροφορία που εξηγεί τα πάντα και ο Νικηφόρος νιώθει το αδιέξοδο να τον κυκλώνει από παντού.

Ο θάνατος της Έλενας σοκάρει τον Γιώργο και δημιουργεί νέες υποψίες σχετικά με την τύχη του Φαρμάκη, ενώ η επιστροφή του Αντρέα συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς στις ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες.

Ούτε οι απειλές της Μαρίνας, ούτε το ξεκαθάρισμα του Αστέρη κατορθώνουν να ηρεμήσουν τον Αντρέα που έχοντας καταστρώσει ήδη κάποιο σχέδιο καταλήγει στον Μαθιό.

Ο Νικηφόρος από την άλλη νιώθει το αδιέξοδο να τον κυκλώνει από παντού, και δίχως εξηγήσεις φτάνει στον παπά Μιχάλη για να ακολουθήσει τη μόνη λύση που του μένει. Ο Αντώνης, όμως, έχει πια στα χέρια του την πληροφορία που εξηγεί τα πάντα.

Διαβάστε επίσης:

Mega: Το παιχνίδι της μοίρας πλάθεται στο «Ναυάγιο» με ανατριχιαστικό τρόπο

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Ο Μάνος μιλάει με τον Απόστολο για τη γυμνή φωτογραφία στο κινητό του (Video)

Μπάρκα: «Ο άλλος κριτής στο Fame Story, δεν ξέρω το όνομά του, Light τον λέμε;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 14:51