search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:52
MENU CLOSE

«Πρωθυπουργικό» εκλογικό σποτ του Μπέου (Video)

03.10.2023 09:32
beos new

Ως… πρωθυπουργός που απευθύνει διάγγελμα εμφανίζεται στο προεκλογικό σπότ ενόψει των δημοτικών εκλογών της Κυριακής ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Σε αυτό αναφέρει ότι «ο Βόλος είναι πρότυπο για όλη την Ελλάδα  και η πόλη των μεγάλων έργων». Ο ίδιος εμφανίζεται ως «εγγύηση που οδηγεί στο μέλλον, στη δημιουργία, στην προοπτική, στη διαφάνεια, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς».

Ενώ καταλήγει: «Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις. Σκοπός τους είναι να γυρίσουν τον Βόλο στη μιζέρια, την αβεβαιότητα, το τέλμα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος υπήρξε πρωταγωνιστής πρωτοφανούς επεισοδίου πριν απο τέσσερις ημέρες όταν δεν δίστασε να χτυπήσει στο πρόσωπο πλημμυροπαθή που διαμαρτυρόταν.

Λίγες ώρες αργότερα μιλώντας στην τηλεόραση για το περιστατικό προχώρησε σε έμμεση σεξιστική επίθεση στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης λέγοντας: «Έτσι μεγαλώσαμε. Τι να κάνουμε τώρα; Να γίνουμε τώρα λουλούδες; Μην τρελαθούμε κιόλας», 

Διαβάστε επίσης

Εμφύλιος Ιωακειμίδη – Σγουρού για τον… Σπύρο Χατζάρα και ωφελημένο τον Χαρδαλιά

Στέφανος Κασσελάκης: Το «κρας της φίλης» και η αποκάλυψη για τα γενέθλια της Φάρλι (Video)

Κασσελάκης, Μακμπέθ: Τερμάτισαν μαζί στο Spetses Mini Marathon – Δείτε βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:47