search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:46
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Βελόπουλου – Στίγκα για την πρωτοκαθεδρία στην ακροδεξιά

04.10.2023 16:21
stigkas velopoylos 770– new

Mαίνεται ο πόλεμος Ελληνικής Λύσης – Σπαρτιατών με τους δύο αρχηγούς τους να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς στη Βουλή για την πρωτοκαθεδρία στον χώρο της ακροδεξιάς.

Ο Βασίλης Στίγκας απαντώντας στη χθεσινή επίθεση Βελόπουλου περί ναζί υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Αθηναίων, τον αποκάλεσε «ντροπή του Κοινοβουλίου που έχει πάνω του όλο τον Ποινικό Κώδικα και αρχηγό που τα έπαιρνε μαύρα». Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω, κατήγγειλε ότι κάθε βράδυ ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης βάζει τους «νεκροθάφτες» δημοσιογράφους του να βρίζουν από το κανάλι του εκείνον και την οικογένειά του.

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών επέμεινε ότι το κόμμα του δεν έχει σχέση με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη και περνώντας στην αντεπίθεση, είπε  ότι υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης ήταν υποστηρικτής και υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή. «Ασχολούμαστε με σοβαρούς πολιτικούς και όχι με αχυρανθρώπους», αντέτεινε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χήτας, συμπληρώνοντας ότι «είναι ανάξιοι πολιτικού σχολιασμού όσοι συνεργάζονται με τους ναζί». 

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Γύρω στις 22.30 η πρώτη εικόνα για τα αποτελέσματα

Μητσοτάκης για μετρό Θεσσαλονίκης: Η δέσμευση «και μετρό και αρχαία» τηρείται στο ακέραιο 

Καρανίκας: «Η Ομπρέλα είναι φράξια, διασπά τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει λογική Τσαουσέσκου – Ο Φίλης έπρεπε να διαγραφεί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:42