search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 03:08
MENU CLOSE

Γιάννης Σγουρός: Αυτονόητη η απόσυρση του Σπύρου Χατζάρα

04.10.2023 14:03
giannis_sgouros_new

«Αυτονόητη» χαρακτηρίζει ο Γιάννης Σγουρός την απόσυρση του Σπύρου Χατζάρα από το ψηφοδέλτιο της παράταξής του για την Περιφέρεια Αττικής «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση».

«Οι αναρτήσεις και τα δημοσιεύματα που αποδίδονται στον Σπύρο Χατζάρα μας βρίσκουν απόλυτα και ριζικά αντίθετους και γι’ αυτό τις καταδικάζουμε με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

«Τέτοιες απόψεις, από οποιονδήποτε και αν εκφέρονται, δεν έχουν απολύτως καμμία σχέση με τα δικά μου πιστεύω, τη διαχρονική διαδρομή μου, ούτε έχουν σχέση με τις αρχές και τις αξίες τις οποίες υπηρετώ με διαφάνεια στο δημόσιο βίο», προσθέτει ο Γιάννης Σγουρός.

«Θέλω να καταστήσω σαφές ότι, οι φορείς τέτοιων απόψεων δεν μπορούν να έχουν καμμία σχέση με τις αρχές και τη δημοκρατική, προοδευτική στάση της Παράταξής μας ”ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ”», καταλήγει.

Αναλυτική η δήλωση του Γιάννη Σγουρού: 

  1. Οι αναρτήσεις και τα δημοσιεύματα που αποδίδονται στον Σπύρο Χατζάρα μας βρίσκουν απόλυτα και ριζικά αντίθετους και γι’ αυτό τις καταδικάζουμε με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο.
  2. Τέτοιες απόψεις, από οποιονδήποτε και αν εκφέρονται, δεν έχουν απολύτως καμμία σχέση με τα δικά μου πιστεύω, τη διαχρονική διαδρομή μου, ούτε έχουν σχέση με τις αρχές και τις αξίες τις οποίες υπηρετώ με διαφάνεια στο δημόσιο βίο.
  3. Θέλω να καταστήσω σαφές ότι, οι φορείς τέτοιων απόψεων δεν μπορούν να έχουν καμμία σχέση με τις αρχές και τη δημοκρατική, προοδευτική στάση της Παράταξής μας «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ».

Γι’ αυτό η απόσυρση του Σπύρου Χατζάρα από το ψηφοδέλτιό μας είναι αυτονόητη.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης από Δυτική Μακεδονία: Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τον Γιώργο Κασαπίδη

Χαρδαλιάς για αντιπλημμυρικά έργα: Δεν θα διστάσω να κηρύξω την Αττική σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ώστε να ολοκληρωθούν

Συνάντηση Κασσελάκη – Χριστοδουλίδη στην Κύπρο: «Έχουμε κοινούς στόχους – Άμεση επανέναρξη των συνομιλιών στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΟΗΕ» (videos/photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16