search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:18
MENU CLOSE

Εκτός Λευκού Οίκου ο σκύλος του Τζο Μπάιντεν – Είχε δαγκώσει πάνω από 10 μυστικούς πράκτορες (Photos)

05.10.2023 13:36
biden-dog-new

Εκτός Λευκού Οίκου βρέθηκε και ο δεύτερος σκύλος του Μπάιντεν, Commander, δυο χρόνια μετά την απομάκρυνση του Μέιτζορ από την προεδρική σουίτα, αφού είχε δαγκώσει τουλάχιστον δέκα μυστικούς πράκτορες.

Εκπρόσωπος της πρώτης κυρίας Τζιλ Μπάιντεν ανέφερε, συγκεκριμένα, ότι ο Κομάντερ, «δεν βρίσκεται επί του παρόντος στον Λευκό Οίκο» μετά από μια σειρά περιστατικών δαγκώματος με το προσωπικό του Λευκού Οίκου και αξιωματικούς της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ.

«Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του νοιάζονται πολύ για την ασφάλεια του προσωπικού»

Η Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ, διευθύντρια επικοινωνίας της πρώτης κυρίας, δήλωσε ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του νοιάζονται πολύ για την ασφάλεια του προσωπικού του Λευκού Οίκου και εκείνων που τους προστατεύουν καθημερινά.

«Παραμένουν ευγνώμονες για την υπομονή και την υποστήριξη της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ και όλων των εμπλεκομένων, καθώς συνεχίζουν να επεξεργάζονται λύσεις», ανέφερε η ίδια σε δήλωση που έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσθέτοντας: «Ο σκύλος του προέδρου, Commander, δεν βρίσκεται επί του παρόντος στον Λευκό Οίκο, ενώ αξιολογούνται τα επόμενα βήματα».

Η δήλωση ήρθε λίγες ώρες αφότου η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρέιν Ζαν-Πιερ ρωτήθηκε αναφορικά με τον ισχυρισμό ότι ο Commander είχε δαγκώσει έναν υπάλληλο του Λευκού Οίκου.

Διαβάστε επίσης:

Ντόναλντ Τραμπ: Εκτός λίστας Forbes με τους 400 πλουσιότερους ανθρώπους των ΗΠΑ

World Travel Awards 2023: Ποιοι πήραν τα φετινά «Όσκαρ Τουρισμού» (Videos)

Κριμαία: Καμουφλαρισμένα πλοία και ψεύτικα αεροπλάνα – Πώς ο ρωσικός στόλος προσπαθεί να προστατέψει τις μονάδες του (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:17