search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:56
MENU CLOSE

ΝΔ: «Ο Κασσελάκης ταυτίζεται με τις επιλογές ΣΥΡΙΖΑ – Θα χρεωθεί και το αποτέλεσμα»

07.10.2023 21:01
NEA DIMOKRATIA

Απάντηση στο μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές δίνει η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζοντας πως εφόσον στηρίζει τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ θα πιστωθεί ή θα χρεωθεί το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο κ. Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, καλεί εκ νέου τους πολίτες να καταψηφίσουν τους υποψήφιους που έχουν τη στήριξη της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, υποδεικνύοντας τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και ποιους πρέπει να υπερψηφίσουν. Ταυτιζόμενος εκ νέου με αυτές τις επιλογές, πιστώνεται ή χρεώνεται το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε μετά την ετυμηγορία των πολιτών».

Κασσελάκης: Κάλεσμα για στήριξη προοδευτικών υποψηφίων κόντρα στο «μπλε κράτος»

«Στείλτε ένα μήνυμα αύριο, ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα της αλαζονείας, της αμέλειας και της ατιμωρησίας», ανέφερε νωρίτερα σε μήνυμα του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέφανος Κασσελάκη ενόψει των αυριανών αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα. Δικαιούται ανθρώπους από την κοινωνία, από την εργασία, με καινούριες, σύγχρονες, προοδευτικές ιδέες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει υποστηρίξει πολλούς τέτοιους υποψηφίους. Αλλά η επιλογή είναι δική σας. Να επιλέξετε τι ζωή θέλετε», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Έχετε δει την αλυσίδα του μπλε κράτους από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες, μέχρι τους δήμους. Έχετε δει αλαζονεία, κακοδιαχείριση, έχετε δει χαστούκια.

Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα. Δικαιούται ανθρώπους από την κοινωνία, από την εργασία, με καινούριες, σύγχρονες, προοδευτικές ιδέες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει υποστηρίξει πολλούς τέτοιους υποψηφίους.

Εδώ θα δείτε ποιους υποστηρίζουμε σε όλη την επικράτεια:

Αλλά η επιλογή είναι δική σας. Να επιλέξετε τι ζωή θέλετε. Στείλτε ένα μήνυμα αύριο, ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα της αλαζονείας, της αμέλειας και της ατιμωρησίας.

Και στον β’ γύρο, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα στηρίξουμε τον προοδευτικό υποψήφιο σε κάθε περίπτωση».

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις κάλπες της Κυριακής

Στέφανος Κασσελάκης: Κάλεσμα για στήριξη προοδευτικών υποψηφίων κόντρα στο «μπλε κράτος» (Video)

Καταγγελία Ζαχαριάδη κατά Μπακογιάννη: «Προφανής πολιτική απαξία – Παραβιάζει ευθέως την εκλογική νομοθεσία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:56