search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:49
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 31χρονου με 43 κιλά κάνναβη

07.10.2023 13:55
PERIPOLIKO
Εurokinissi

Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 31χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, χθες το πρωί εντοπίστηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 31χρονο, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 40 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 42 κιλών και 700 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-Οι ως άνω αναφερθείσες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης,
-1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών,
-1 κινητό τηλέφωνο με 1 κάρτα SIM και
-το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλία: Ακατάλληλο το νερό στο Βόλο – Νέα ενημέρωση του υπουργείου Υγείας

Αρχαία Ολυμπία: Ιερέας βρέθηκε νεκρός – Ανοιχτό το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

Εκτός ελέγχου η βία μεταξύ ανηλίκων: 15χρονη χαστουκίζει 13χρονο – «Έτσι και δώσεις το όνομά μου σε μπάτσους, θα σε σκοτώσω» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20