search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:48
MENU CLOSE

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις – LIVE τα αποτελέσματα

08.10.2023 20:19
ekloges-kalpi-123-0new

«Λίγο νωρίτερα» από ό,τι είχε ανακοινωθεί προχώρησε στην πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών ο γενικός διευθυντής της Singular Logic, Δημήτρης Μπακάκος, σημειώνοντας ότι όσον αφορά τις περιφέρειες και λαμβάνοντας ως βάση το 37% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων, σε επτά περιφέρειες θα αναδειχθούν οι περιφερειάρχες από την πρώτη Κυριακή, σε τέσσερις περιφέρειες το αποτέλεσμα θα κριθεί στον β’ γύρο, ενώ η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκονται στο όριο του σφάλματος για το τι τελικά θα γίνει.

Στις επτά από τις 13 περιφέρειες αυτές εξασφαλίζουν άνετη νίκη από την πρώτη Κυριακή υποψήφιοι που έχουν την υποστήριξη της ΝΔ, συμπεριλαμβανομένου του Σταύρου Αρναουτάκη, που έχει πολυκομματική στήριξη, αλλά και της ΝΔ. Πρόκειται για τις περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης με τον κ. Αρναουτάκη.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαδικασία σε Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Βόρειο Αιγαίο, Θεσσαλία, Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών η συμμετοχή των ψηφοφόρων που πήγαν στην κάλπη έως τις 17:30 η συμμετοχή ήταν κάτω από το 50%.

Διαβάστε επίσης:

Τα πρώτα αποτελέσματα στον δήμο Πειραιά – Προβάδισμα Μώραλη

Το πρώτο αποτέλεσμα στη μάχη της Θεσσαλίας- Προηγείται ο Αγοραστός

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Προς ιστορικό ρεκόρ αποχής – Kάτω από το 50% η συμμετοχή στην Αττική!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:42