search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:22
MENU CLOSE

Η Νατάσα Μποφίλιου μιλά για την «κόντρα» με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τη φωτογράφιση με τη γούνα (Video)

08.10.2023 14:25
mpofiliou1

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» η Νατάσα Μποφίλιου απαντά σε όσους την χαρακτηρίζουν «επαναστάτρια» και ξεκαθαρίζει για την «κόντρα» της με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε όλους με χαρακτηρίζουν «επαναστάτρια». Εγώ θέλω να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας», σχολίασε η ερμηνεύτρια και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογράφισή της με γούνα στο Λονδίνο.

«Όλα αυτά είναι τόσο ξεπερασμένα. Η αντίληψη αυτή είναι παλιακή και δεν έχει κανένα έρεισμα με την πραγματικότητα. Δεν αξίζει να μπεις καν σε αυτή τη συζήτηση. Φυσικά και έκανα ξανά ανάλογη φωτογράφιση», απάντησε η Νατάσα Μποφίλιου.

Σε ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Νατάσα Θεοδωρίδου, απάντησε: «Ως καλλιτέχνης διαλέγω να κάνω πράγματα που μου ταιριάζουν αισθητικά και στα οποία μπορώ να ανταπεξέλθω. Νομίζω ότι αυτό που κάνουμε μουσικά με την ομάδα μου είναι συγκεκριμένο και δεν προσαρμόζεται σε άλλη συνθήκη εύκολα».

Τι είπε για την Ελεονώρα Ζουγανέλη


«Θα συνεργαζόμουν με την Ελεονώρα Ζουγανέλη αν θα θέλαμε να πούμε το ίδιο πράγμα. Τι κόντρα να έχουμε; Έχουμε αγάπη και θαυμασμό η μία για την άλλη»
, σχολίασε αναφερόμενη στην «κόντρα» της με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Ανέφερε ακόμη ότι το να κάνει τηλεόραση είναι σαν να παίζει ποδόσφαιρο και ότι δε φαντάζεται τον εαυτό της σε μία κριτική επιτροπή.

Σε ερώτηση εάν ενας καλλιτέχνης δικαιούται μία δεύτερη ευκαιρία ακόμα κι αν δεν συμφωνούμε με τις πολιτικές τοποθετήσεις του, απάντησε:
«Είναι άλλο πράγμα η πολιτική τοποθέτηση και άλλο η υπεράσπιση μίας ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης. Για τους ανθρώπους που επιλέγω να ακούσω με ενδιαφέρει το έργο. Όταν το έργο είναι σπουδαίο ξεπερνάει τον άνθρωπο. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που τοποθετήσεις αποτελούν επίθεση προς τον άνθρωπο».

Διαβάστε επίσης:

Γκαλ Γκαντότ για πόλεμο στο Ισραήλ: «Η καρδιά μου πονάει – Προσεύχομαι για όλους εκείνους που πονάνε»

Ξέσπασε κατά Πλεύρη ο Καπουτζίδης: «Σήμερα ξεπεράστηκε κάθε όριο»

Μάρτιν Σκορσέζε: Ξεκαρδιστικό βίντεο όπου μαθαίνει την αργκό από την κόρη του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58