search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 02:57
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Άνδρας ασελγούσε σε δύο 13χρονα αγόρια – Το ένα είναι ο βαφτισιμιός του

08.10.2023 10:02
syllipsi new

Αντιμέτωπη με ένα φρικτό περιστατικό έχει έρθει η τοπική κοινωνία της Καλλιθέας στο Ηράκλειο. Ένας 55χρονος συνελήφθη τον περασμένο Σεπτέμβριο με την κατηγορία της ασέλγιας σε βάρος δύο 13χρονων αγοριών, το ένα από τα οποία μάλιστα φέρεται να είχε βαφτίσει!

Η δράση του αδίστακτου παιδεραστή ήρθε στο φως από την καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του δεύτερου παιδιού, που υποστήριξε ότι τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου ο γιος της της εξομολογήθηκε ότι πήγε στην επιχείρηση του 55χρονου και περιέγραψε ασελγείς πράξεις μεταξύ του ιδιοκτήτη και του 13χρονου βαφτισιμιού του. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί και προχώρησαν στη σύλληψή του 55χρονου για άλλη παράβαση, καθώς οι καταγγελίες δεν εμπίπτουν στα χρονικά όρια του αυτοφώρου.

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που του άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου έναντι αμοιβής και για προβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος ανηλίκου σχετικά με τον δεύτερο 13χρονο. Ο 55χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί την Τρίτη.

Διαβάστε επίσης:

Ικαρία: Σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων – Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί

Θεσσαλονίκη: Δεν εμφανίστηκε ούτε ένα μέλος εφορευτικής επιτροπής σε 3 εκλογικά τμήματα

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Κάλεσαν στην εφορευτική άτομο που έχει πεθάνει εδώ και 23 χρόνια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02