search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:18
MENU CLOSE

Ισραήλ: Απόκρουση δύο ρουκετών μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ – Βίντεο ντοκουμέντο

09.10.2023 20:04
israel_war_9_10
AP

Κράνη και γιλέκα φόρεσαν τα μέλη της αποστολής της ΕΡΤ στο εμπόλεμο Ασκελόν του Ισραήλ, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης, καθώς οι συγκρούσεις μαίνονται για τρίτη ημέρα στην περιοχή. Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του κόσμου είναι συγκλονιστικά. Ένα από αυτά κατέγραψε και η ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ έγινε μία επίθεση από την πλευρά της Λωρίδας της Γάζας με ρουκέτες και αμέσως ενεργοποιήθηκε το αεροπλάνο με το αντιαεροπορικό σύστημα των Ισραηλινών, όπως μετέδωσε η απεσταλμένη της ΕΡΤ στο πεδίο, Ευτυχία Πενταράκη.

Ενώ ανέφερε:

«Είδαμε να γίνεται απόκρουση δύο ρουκετών στον ουρανό. Ακολούθησαν πολύ ισχυρές εκρήξεις και τώρα έχουμε νέους βομβαρδισμούς από την πλευρά της Λωρίδας της Γάζας. Ήταν τρομακτικό. Τα κτίρια “σβήστηκαν” εδώ.

Εδώ έγινε η εξουδετέρωση αυτών των ρουκετών που ήρθαν από την πλευρά της Λωρίδας της Γάζας».

Διαβάστε επίσης:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ – Διακοπή κυκλοφορίας στην Κατεχάκη με Κηφισίας

Μπέος: Συμπληρωματική αναφορά στον Άρειο Πάγο για το ομοφοβικό παραλήρημα κατά Κασσελάκη – «Υποκινεί ρατσιστικό μίσος και βία»

Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»: Καταγγελία εργαζομένων για ξυλοδαρμό γιατρού από συνοδό ασθενούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:15