search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:10
MENU CLOSE

Βαρύ πένθος για τον Τζον φαν Σιπ: Πέθανε η σύζυγός του σε ηλικία 55 ετών

11.10.2023 07:55
wife_new

Θρήνος επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στην οικογένεια του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας, Τζον φαν Σιπ.

Ο Ολλανδός τεχνικός θρηνεί την απώλεια της συζύγου του, Ντανιέλε, η οποία έχασε τη ζωή της σε ηλικία 55 ετών, νικημένη από την επάρατη νόσο.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Είχε διαγνωστεί με μεταστατικό καρκίνο του ορθού τον Απρίλιο του 2022 και έδωσε γενναία μάχη έκτοτε, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Στο παρελθόν, ο Ολλανδός τεχνικός είχε μίλησε για το πρόβλημα υγείας της γυναίκας του.

Στις 14 Νοεμβρίου 2021, η Ντανιέλε περπατούσε κοντά στην Ακρόπολη εκείνη την ημέρα με έναν φίλο και ένιωσε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα. Ξεκίνησε μια σειρά εξετάσεων που αποκάλυψαν ότι είχε μεταστατικό καρκίνο

Η Ντανιέλε φαν Σιπ, το 2019 όταν ο συζυγός της ανέλαβε την Εθνική ομάδα, σε ανάρτησή της στο Instagram είχε εκφράσει τη χαρά της που θα μετακόμιζε στην Ελλάδα.

«Χορεύω, τραγουδάω και πηδάω γιατί θέλω πολύ να πάω στην Ελλάδα, τη χώρα των θεών. Η γη όπου ο ήλιος λάμπει πολύ και η θάλασσα είναι τόσο καθαρή. Ο Τζον στο ρόλο του head coach. Οδεύουμε για μια νέα περιπέτεια, μετακομίζουμε στην Ελλάδα», είχε γράψει η σύζυγός του φαν Σιπ με μια φωτογραφία της με φόντο την Ακρόπολη.

Ο Τζον φαν Σιπ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής το καλοκαίρι του 2019 και σε 26 αγώνες μέτρησε 11 νίκες, 9 ισοπαλίες και 6 ήττες. Παρότι υπήρχε διάθεση να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, μετά την ισοπαλία με το Κόσοβο τα δεδομένα άλλαξαν, με τον Ολλανδό να αποφασίζει να ανακοινώσει μόνος του το τέλος της συνεργασίας τους το Νοέμβριο του 2021.

Η Εθνική, τα σχεδόν 2,5 χρόνια που κάθισε στον πάγκο, δεν κατάφερε να προκριθεί στις τελικές φάσεις του Euro 2020 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

O φαν Σιπ πρόσφατα ανέλαβε τη θέση του τεχνικού συμβούλου στον Άγιαξ, παίρνοντας τη θέση του Σβεν Μίσλιντατ, ο οποίος απολύθηκε τον περασμένο μήνα εξαιτίας της κακής αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Viral το βίντεο της Νόριτς για την Παγκόσμια Ημέρα ψυχικής υγείας: «Να προσέχετε πάντα τον διπλανό σας»

UEFA: Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στις 23 αήττητες ομάδες της Ευρώπης

Πάτρα: Θρήνος για τον 22χρονο αθλητή του πόλο που πέθανε νικημένος από ασθένεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:09