search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:57
MENU CLOSE

Η μάχη Μητσοτάκη – Κασσελάκη στο TikTok για like και followers, τα γραφεία φάντασμα της Λεωνίδου και η αγωνία για Αγοραστό

13.10.2023 06:15
MAXH_TIKTOK
Screenshtos Tik Tok

Καλημέρα σας

Μόνο εντύπωση δεν μου έκανε η… «επιστροφή» του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok. Βρήκα λογικό που απείχε κάπως μετά τις εκλογές – δεν είναι για… καριέρα τα σόσιαλ μίντια. Και επίσης λογικό, που θα το αξιοποιήσει και πάλι, ειδικά τώρα που απέναντί του έχει έναν έξπερτ του είδους.

Είναι αλήθεια ότι ο Κασσελάκης θα… ταράξει την κυβέρνηση όχι στη νομιμότητα που έλεγε ο Τσίπρας – είναι ξεπερασμένα αυτά τα σχήματα πλέον – αλλά στα video και τις αναρτήσεις. Θα περιμένουμε τα γκάλοπ όπως πάντα, αλλά θα βλέπουμε και τα… like και τους followers για να καταλάβουμε πού πάνε τα πράγματα.

Έχει να γίνει του… viral!

Και να σας πω και κάτι; Θα περίμενα και από τον Ανδρουλάκη να ρίξει περισσότερο βάρος στην επικοινωνία. Δεν έχει σημασία που κάποιοι λένε δεν είναι το… φόρτε του. Εξάσκηση θέλουν αυτά τα μέσα. Και δεν πειράζει, ας έχει το αξάν, που αντιστέκεται πιο πολύ κι από τη Ρωξάνη στον Συρανό ντε Μπερζεράκ!

Συνάντηση με τον… θυρωρό

Τα συριζαϊκά των ημερών εξακολουθούν να έχουν ενδιαφέρον. Βλέπετε παράγει τόσα γεγονότα η αξιωματική αντιπολίτευση, που δεν προλαβαίνουμε ούτε να τα αναλύσουμε, ούτε και να τα προλάβουμε καν…

Λοιπόν, επειδή πολλά λέγονται για τη… λευκή απεργία – κάπως σαν λευκός γάμος ακούγεται αυτό – των αντικασσελακικών, ειδικά με τις αρνήσεις βουλευτών να αναλάβουν ρόλους, αλλά και στελεχών να ενταχθούν στην κομματική δραστηριότητα, έχων να σας μεταφέρω το εξής:

Χθες ο Κασσελάκης αποφάσισε να επισκεφτεί τα γραφεία της Αυγής και του ραδιοφώνου (stokokkino 105.5) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους, να ενημερώσει και να ενημερωθεί. Η συνάντηση πήγε πολύ καλά έμαθα και εξέπληξε ευχάριστα όσους τον άκουσαν. Αλλά δεν περιορίστηκε σε αυτή την επίσκεψη.

Αποφάσισε να πάει και στο κτήριο που έχει το κόμμα στη Λεωνίδου και στο οποίο στεγάζονται οι γραμματείες των τομέων. Μιλάμε για δεκάδες στελέχη, που είναι κανονικοί εργαζόμενοι όμως, ήτοι πληρώνονται γι’ αυτό που κάνουν – στο ΚΚΕ τα λένε επαγγελματικά στελέχη, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν χρησιμοποιούν τέτοιες ορολογίες.

Πάει ο άνθρωπος λοιπόν εκεί που του είπαν ότι είναι οι… υπηρεσίες, μπαίνει στο κτήριο και πόσους «εργαζόμενους» βρίσκει; Ξέρω ότι δεν θα εκπλαγείτε, αλλά κρατηθείτε, γίνεται όλο και καλύτερο: Μόνο τον θυρωρό!!!

Κάτι είχε ακούσει ότι σχεδόν όλοι επέλεξαν να μην δουλεύουν πια, μετά την έκβαση που πήρε η μάχη της διαδοχής, εκφράζοντας έτσι την απαρέσκειά τους για τη νέα ηγεσία, αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει.

Βέβαια και στην Κουμουνδούρου τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα, αλλά κάποια προσχήματα τηρούνται.

Το γεγονός ότι ο ίδιος ο Κασσελάκης δεν έχει ούτε γραμματέα στον 7ο όροφο, είναι κάπως βέβαια…

Για τη Μαριλίζα

Ως προς τα αμιγώς πολιτικά, σας έλεγα χθες ότι ένα πρόσωπο κλειδί για τους συσχετισμούς στην Πολιτική Γραμματεία είναι η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Αν επιλέξει να συμπεριφερθεί «θεσμικά» (και να στηρίξει τον πρόεδρο δηλαδή), τότε η νέα ηγετική ομάδα έχει πλειοψηφία στο όργανο. Επιλέγει να συμπλεύσει με τον Τζανακόπουλο και τον Τσακαλώτο, τότε η εσωκομματική αντιπολίτευση μπορεί να προκαλέσει θεματάκια στον αρχηγό.

Τι έκανε λοιπόν ο Κασσελάκης, ο οποίος μπορεί να διαβάζει Κάλχα; Κάλεσε στο γραφείο του και είχε συζήτηση με την Μαριλίζα! Δεν ξέρω τι είπαν, αλλά το κλίμα ήταν καλό έμαθα.

Είχε κι άλλες συναντήσεις χθες ο πρόεδρος. Έλυσε και κάποια κρίσιμα ζητήματα για τα επόμενα βήματα. Έπρεπε να τα λύσει γατί φεύγει για Αμερική την Κυριακή και θα γυρίσει τις 26 του μήνα.

Κωδικός Θεσσαλία

Ξεκινήσαμε με Μητσοτάκη, ε, με Μητσοτάκη θα τελειώσουμε.

Ο Πρωθυπουργός έχει σήμερα δύσκολη αποστολή. Επισκέπτεται τη Θεσσαλία για να στηρίξει τον Κώστα Αγοραστό. Ο γαλάζιος περιφερειάρχης απειλείται μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής, όταν και δεν εξασφάλισε την εκλογή του από τον πρώτο γύρο, με ήττα στον επαναληπτικό.

Είναι μάχη γοήτρου για την κυβέρνηση να κρατήσει και αυτή την περιφέρεια και ο Μητσοτάκης δεν το αφήνει στην τύχη του το θέμα.

Το θέμα είναι αν μπορεί και ο Αγοραστός έτσι όπως χειρίστηκε τις καταστάσεις με τις πλημμύρες…

Διαβάστε επίσης:

Ο Μητσοτάκης στο Tik Tok: «Έπρεπε να είχα βγει και σε αυτή την πλατφόρμα να μιλήσω για τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές»

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη – Βαρθολομαίου την Παρασκευή στη Μεγάλη Βρεταννία

«Καρφιά» Τσακαλώτου σε Κασσελάκη: «Η “συνεργασία” των εργαζομένων δεν δούλεψε στο παρελθόν, δεν θα δουλέψει ούτε στο μέλλον»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:56