search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 09:16
MENU CLOSE

Αρναούτογλου: «Από αύριο ντυθείτε πιο ζεστά» – Ποδαρικό με πτώση της θερμοκρασίας κάνει ο καιρός τη νέα εβδομάδα

15.10.2023 15:43
kryo

«Ποδαρικό» με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρούς και ψυχρούς βοριάδες -κυρίως στη βόρεια Ελλάδα- κάνει ο καιρός την εβδομάδα που έρχεται σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Σε ανάρτησή του στo Facebook, ο προγνώστης καιρού προειδοποιεί τους διαδικτυακούς του φίλους να ντυθούν πιο ζεστά από αύριο, κυρίως τα μικρά παιδιά που θα πάνε σχολείο.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Φίλες και φίλοι! Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας συνοδεία ισχυρών και ψυχρών βοριάδων κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και κατά τόπους στα κεντρικά το επόμενο 48ωρο! Ντυθείτε πιο ζεστά, από αύριο το πρωί σε Μακεδονία και Θράκη, απ’ ότι κάνατε τις τελευταίες ημέρες, και κυρίως τα μικρά παιδιά που θα πάνε στο σχολείο! Στη Θεσσαλονίκη προσοχή στον κατά διαστήματα πολύ ισχυρό αλλά και ψυχρό Βαρδάρη ! (Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα για καλό και για κακό)», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Στο βιντεάκι οι πράσινες αποχρώσεις υποδηλώνουν τις σχετικά ψυχρές αέριες μάζες, οι πιο σκούρες προς το γαλάζιο τις ακόμα πιο ψυχρές και από το κιτρινο προς το πορτοκαλί τις καλοκαιρινού τύπου θερμές αέριες μάζες! Αρκετές βροχές θα σημειωθούν την Τρίτη και την Τετάρτη κυρίως στα δυτικά – βορειοδυτικά και κατά τόπους στα ηπειρωτικά! Σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας, όπως θα δείτε, αναμένεται όμως και πάλι προς τα τέλη της εβδομάδας. Λεπτομέρειες στα αναλυτικά δελτία καιρού από ΔΕΥ- ΠΑΡ στις 19:15 στην ΕΡΤ3. Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου», προσθέτει.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη υπόθεση στη Φλώρινα: Ληστεία αυτοκινήτου κατέληξε σε τροχαίο με δύο νεκρούς

Τύρναβος: Πυροβολισμοί σε οικισμό Ρομά – Πληροφορίες για πέντε τραυματίες

Διάσωση 55 μεταναστών σε Οινούσσες και δυτικά του ακρωτηρίου Ταίναρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 09:14