search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:27
MENU CLOSE

Απίστευτη υπόθεση στη Φλώρινα: Ληστεία αυτοκινήτου κατέληξε σε τροχαίο με δύο νεκρούς

15.10.2023 14:32
ekav_peripoliko_new

Mια πολύ περίεργη υπόθεση αποκαλύπτεται πίσω από τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Φλώρινας.

Ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν ο 25χρονος οδηγός κι ένας 80χρονος συνεπιβάτης προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη στη συμβολή των οδών Γρεβενών και Βογατσικό. Οι δύο άνδρες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όμως η υπόθεση παίρνει μια διαφορετική τροπή, καθώς, το όχημα φέρεται να ανήκε σε ιατρό της πόλης ο οποίος ξεκίνησε με τον 80χρονο φίλο του να πάνε στην εκκλησία. Ο ιδιοκτήτης δέχθηκε επίθεση από τον 25χρονο, ο οποίος έκλεψε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα να υπάρξει η μοιραία πρόσκρουση.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι ο επίδοξος κλέφτης ενδέχεται να μη συνειδητοποίησε ότι υπήρχε κι άλλο άτομο μέσα στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης:

Τύρναβος: Πυροβολισμοί σε οικισμό Ρομά – Πληροφορίες για πέντε τραυματίες

Διάσωση 55 μεταναστών σε Οινούσσες και δυτικά του ακρωτηρίου Ταίναρου

Πέτρος Λεωτσάκος: Πέθανε ο δικηγόρος του «Ερωτοδικείου» – Ο αποχαιρετισμός της Πέπης Τσεσμελή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:26