search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:31
MENU CLOSE

Πέτρος Λεωτσάκος: Πέθανε ο δικηγόρος του «Ερωτοδικείου» – Ο αποχαιρετισμός της Πέπης Τσεσμελή

15.10.2023 12:57
petros_leoutsakos_new

Μια από τις αναγνωρίσιμες μορφές της ελληνικής τηλεόρασης της δεκαετίας του 1990 και του 2000, ο Πέτρος Λεωτσάκος, «έφυγε» από τη ζωή.

Υπήρξε ο δικηγόρος της εκπομπής «Ερωτοδικείο», του τηλεοπτικού προγράμματος που παρουσίαζε η Βίκυ Μιχαλονάκου.

Έπειτα, ανέλαβε το ρόλο του προέδρου της εκπομπής «Αυτόφωρο» με την Πέπη Τσεσμελή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του piraeuspress.gr, ο Πέτρος Λεωτσάκος είχε μεταβεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε στεφανιογραφία. Ωστόσο, πριν από μερικές μέρες υπέστη ανακοπή μέσα σε ασανσέρ και «έφυγε» από τη ζωή.

Ο δικηγόρος Πειραιά υπήρξε δίδυμο στην εκπομπή «Αυτόφωρο» με την Πέπη Τσεσμελή, κατέχοντας το ρόλο του «Προέδρου» του Δικαστηρίου.

Η Πέπη Τσεσμελή με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram τον αποχαιρέτησε γράφοντας:

«Πάντα θα είσαι στην καρδιά μου. Σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα. Ήσουν και θα είσαι ο προεδρούλης της καρδιάς μου. Τα λόγια είναι περιττά… Δε μπορώ να πω πολλά ούτε λίγα. Ο πόνος βαρύς. Θα μου λείψεις Προεδρούλη μου. Καλό Παράδεισο».

Σε άλλο μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, έγραψε:

«Έχασα έναν άνθρωπο που ήταν σαν αδερφός μου φίλος μου αληθινός. Αχ Πετρούλη μου με έμαθες πολλά. Τι θα κάνω χωρίς εσένα. Ήσουν είσαι και θα είσαι. Να λέμε αλήθειες στα δύσκολα πάντα ο ένας στήριζε τον άλλον. Στα κανάλια όταν σου ζητούσαν να μιλήσεις πρώτος μιλούσες… Έλεγες την αλήθεια γιατί είσαι ο μόνος που ήξερες γιατί τα ζούσες από κοντά. Ποτέ δε μ’ άφησες ούτε εγώ ποτέ… Ακόμα και στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού που ταλαιπωρήθηκες για ένα διάστημα με έμαθες να σέβομαι τους φυλακισμένους ανθρώπους είδα από κοντά τι τραβάνε είτε δίκαια είτε άδικα δε το κρίνουμε εμείς αυτό… Για μένα είσαι ο προεδρούλης. Μέσα από σένα είδα και έμαθα πράγματα που δε φανταζόμουν ότι θα έβλεπα στη ζωή μου. Εύχομαι να βρεις γαλήνη κι απέραντο φως εκεί πού ταξιδεύεις. Καλό ευλογημένο σου ταξίδι».

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στην Φλώρινα: Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους

Ιεράπετρα: Νεκρή μια γυναίκα μετά από φωτιά στο σπίτι της

Ζεφύρι: Η «βεντέτα» των δυο οικογενειών Ρομά που οδήγησε στην τραγωδία με τον 8χρονο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:30