search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:22
MENU CLOSE

Βερύκιος: Αιχμηρή απάντηση στη Βίκυ Χαζτηβασιλείου για το «Πάμε Πακέτο» (Video)

15.10.2023 19:02
verykios_new

Στις κατηγορίες της Βίκυς Χατζηβασιλείου πως ο Δήμος Βερύκιος ευθύνεται για το γεγονός πως η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» κόπηκε, απάντησε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Βερύκιος μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» απάντησε στην γνωστή παρουσιάστρια: «Παλαιότερα, με τον Δημήτρη Κοντομηνά, έπαιρνα μέρος στις συσκέψεις, αλλά καθόμουν στην άκρη και παρακολουθούσα, χωρίς να μιλάω. Έκανα διάφορες επισημάνσεις, αλλά ειδικά για τη συγκεκριμένη εκπομπή, καμία. Απλώς έπρεπε να βρεθεί ένας Βερύκιος για να… διατηρηθούμε. Καταλαβαίνω, κατανοητά είναι όλα. Ο δράκος, ο εχθρός, γιατί πώς θα ζήσουμε χωρίς βαρβάρους».

Υπενθυμίζεται πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε πει για τον Δήμο Βερύκιο: «Φυσικά και τον έχω συγχωρέσει, απλά δεν τον έχω δει. Σιγά μην κρατάω μέσα μου αρνητικές μνήμες, δεν βοηθάει κανέναν αυτό. Έχω προσπεράσει όλα αυτά τα γεγονότα. Αν ο Δήμος πιστεύει ότι με το που κατάφερε να σταματήσει το Πάμε Πακέτο και να μην υπάρχει πια αυτή η εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση έκανε κάτι καλό στον κόσμο, με γεια του με χαρά του. Εγώ τον έχω συγχωρέσει, ο κόσμος δεν ξέρω, θα πρέπει να ρωτήσει τον ίδιο τον κόσμο».

Διαβάστε επίσης:

Γιάμαλη: «Έλεγαν για μένα: “Η ξανθούλα με το πλούσιο μπούστο… Έτσι πήρε τις δουλειές”» (Video)

Ναταλία Γερμανού: «Δεν πάω να “ξεπλύνω” κανέναν Αυτιά, παρακαλώ μην μου την πέσετε»

Στηρίζει Αυτιά ο Άδωνις: «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν δυσανεξία με τη διαφορετική άποψη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:22