search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:50
MENU CLOSE

Η εκδίκηση της Μαρίνας Πατούλη: Πώς οδήγησε σε ήττα τον εκλεκτό της ΝΔ Γρηγόρη Λέων

16.10.2023 09:04
Marina paotuli new

Δεν κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, παρά την επικράτησή του στον α’ γύρο των δημοτικών εκλογών 2023. Η Μαρίνα Πατούλη, η οποία επίσης ήταν υποψήφια δήμαρχος πήρε την… εκδίκησή της.   

Στον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος ο Μάριος Ψυχάλης, με ποσοστό 54,38%, έναντι του 45,62% που συγκέντρωσε ο γνωστός ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Λέων στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών είχε καταφέρει να έχει προβάδισμα έναντι του ανθυποψηφίου του με ποσοστό 31,16% έναντι του 27,28% που είχε συγκεντρώσει ο νέος πλέον δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης.

Τον Γρηγόρη Λέων έσπευσε να υποστηρίξει ανοιχτά η Νεα Δημοκρατία παρά το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα απέφυγε να δώσει επίσημα χρίσματα πέραν των τριων μεγάλων δήμων. Πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών είχε σπεύσει μάλιστα ο γραμματέας της ΝΔ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης να συναντηθεί και να φωτογραφηθεί με τον Γρηγόρη Λέων ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την προτίμηση της Πειραιώς.        

Τον Μάριο Ψυχάλη στον β΄γύρο στήριξαν η Μαρίνα Πατούλη, ο Νικηφόρος Κωνσταντίνου και ο Παναγιώτης Ιωάννου.

Κρητικιά στην καταγωγή, γεννημένη στη Νέα Σμύρνη, εκπαιδευτικός η Μαρίνα Πατούλη υπήρξε για χρόνια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρίνα Πατούλη, η  οποία ήθελε να κατέβει ως υποψήφια στο δήμο και στις προηγούμενες εκλογές και η υποψηφιότητα της αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή, είχε προχωρήσει σε σοβαρές καταγγελίες για πιέσεις και επιθέσεις σε υποψηφίους της μεταξύ των δύο Κυριακών των εκλογών.  Είχε προηγηθεί η δήλωση στήριξης της στον νεοεκλεγέντα πλέον – δήμαρχο.

«Με θλίψη αλλά και έκπληξη παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών στον Δήμο μας μετά τη δήλωση στήριξης της παράταξης «Ενωμένοι» στον υποψήφιο Δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη και τον Συνδυασμό «Δήμος Μπροστά +

Με πιέσεις, εκβιαστικά διλήμματα, ανηλεείς επιθέσεις σε υποψηφίους του Συνδυασμού «Ενωμένοι», προσβολές και ευθείες βολές στο πρόσωπο της επικεφαλής του Συνδυασμού, ψευδείς απαράδεκτες δηλώσεις στο διαδίκτυο επιχειρούν την αποδόμηση μας την ίδια ώρα που με κάθε αθέμιτο μέσο ζητούν τη στήριξή μας!

Μέσα στον πανικό τους, όπως φαίνεται καθώς βλέπουν τα σχέδιά τους να ναυαγούν, έχουν χάσει κάθε ίχνος λογικής και πολιτικής αξιοπρέπειας, δημιουργώντας μια άνευ προηγουμένου πόλωση και διχασμό στον Δήμο μας» είχε αναφέρει η κα Πατούλη.

Διαβάστε επίσης

Ο «Μεγάλος Περίπατος»… μίκρυνε: Πώς και γιατί έχασε ο Κώστας Μπακογιάννης τον δήμο Αθηναίων

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Ανδρουλάκης: Η πρώτη μεγάλη ήττα της αλαζονείας Μητσοτάκη

Αυτοδιοικητικές εκλογές-Ναύπλιο: Ήττα για τον δημάρχο που πέταξε περιττώματα στον πολιτικό του αντίπαλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:48