search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:53
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Ήμουν σε κωματώδη κατάσταση αφού ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με χώρισε με sms»

19.10.2023 17:11
spears timberlake

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιβεβαιώνει στα απομνημονεύματά της τις μακροχρόνιες φήμες ότι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ χώρισε μαζί της μέσω μηνύματος.

Η Πριγκίπισσα της Ποπ γράφει στο «The Woman in Me» ότι ήταν «κατεστραμμένη» και σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη μουσική βιομηχανία αφού ο τότε αγαπημένος της Τίμπερλεϊκ έδωσε τέλος στην τριετή σχέση τους το 2002, με ένα γραπτό μήνυμα.

«Ήμουν σε κώμα στη Λουιζιάνα και εκείνος έτρεχε όλος χαρά στο Χόλιγουντ», δηλώνει η ίδια σύμφωνα με τους New York Times.

Η Σπίαρς κάνει εκτενείς αναφορές επίσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης επειδή την παρουσίαζαν τότε ως «πόρνη που είχε ραγίσει την καρδιά του χρυσού αγοριού της Αμερικής» αφού ο Τίμπερλεϊκ υπονοούσε στο μουσικό του βίντεο «Cry Me a River» ότι τον είχε απατήσει.

Η τραγουδίστρια ωστόσο, παραδέχεται για πρώτη φορά ότι υπήρξε άπιστη, γράφοντας στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες, ότι «τα έφτιαξε» με τον χορευτή Wade Robson σε ένα μπαρ ένα βράδυ.

Η 41χρονη Σπίαρς ισχυρίζεται ότι ο Τίμπερλεϊκ, την είχε απατήσει επίσης, αν και δεν κατονομάζει την «πέτρα του σκανδάλου».

Η ίδια αποκαλύπτει στο βιβλίο της ότι έκανε έκτρωση στα τέλη του 2000 μετά από μια εγκυμοσύνη «έκπληξη».

Γράφει ότι ο Τίμπερλεϊκ «σίγουρα δεν ήταν ευχαριστημένος» για αυτό και «ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας», οπότε συμφώνησαν σε αυτό που κατέληξε να είναι μια «αγωνιώδης» διαδικασία για τη Σπίαρς.

Διαβάστε επίσης:

Ο John Stamos μιλά για τον αλκοολισμό και τη μάχη της απεξάρτησης – «Έπεσα πολύ χαμηλά»

Αντέλ: «Σταμάτησα να πίνω… ίσως, περίπου, πριν από τρεισήμισι μήνες – Για μια 10ετία ήμουν οριακά αλκοολική»

Τζένιφερ Λόπεζ: «Ζαλίζει» στα 54 σε σέξυ φωτογράφιση μόνο με τα εσώρουχα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:52