search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:11
MENU CLOSE

Αρπαγή 15χρονης στη Ραφήνα: «Φώναζα, τον παρακαλούσα να με αφήσει» (Video)

21.10.2023 19:10
Γνωστός γυναικολόγος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση- Τι απαντάει ο ίδιος - Media

Σοκάρουν οι περιγραφές της 15χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα αρπαγής από 38χρονο στη Ραφήνα και ο οποίος προέβη σε πράξεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο άνδρας την έβαλε δια της βίας μέσα στο αυτοκίνητό του και εκεί προέβη σε χυδαίες πράξεις μπροστά της.

«Ήμουν κοντά στο σπίτι μου όταν σταμάτησε ένα μεγάλο μαύρο τζιπ και αυτός ο άνδρας σταμάτησε, άνοιξε το παράθυρο και με ρώτησε αν ήθελα να με πάει κάπου με το αυτοκίνητο. Του είπα “όχι” και τότε κατέβηκε και με τη βία με τράβηξε στη θέση του συνοδηγού. Πάγωσα. Μπήκε γρήγορα στη θέση του οδηγού, κλείδωσε τις ασφάλειες και ξεκίνησε το αυτοκίνητο. Φώναζα, τον παρακαλούσα να με αφήσει αλλά δεν σταμάταγε», ανέφερε η 15χρονη στην κατάθεσή της, σύμφωνα με το Mega.

Και συνέχισε: «Μετά κατέβασε το παντελόνι του και μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Φοβήθηκα πολύ, άρχισα να κλαίω. Προσπαθούσα να ανοίξω την πόρτα ώσπου τα κατάφερα και πετάχτηκα από το αυτοκίνητό. Φώναζα για βοήθεια».

Ο άνδρας συνελήφθη στη Νέα Μάκρη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Διαβάστε επίσης:

Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας σε φαράγγι της Ρόδου

Φωτιές: Σε ύφεση το μέτωπο στην Κέρκυρα, κόπασαν οι άνεμοι – Μάχη με τις φλόγες στη Ζάκυνθο

Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω επιληπτικής κρίσης επιβάτιδος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:07