search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:02
MENU CLOSE

Άλεκ Μπάλντουιν: Πιθανό να του απαγγελθούν εκ νέου κατηγορίες για τον θάνατο της Χάτσινς

23.10.2023 21:08
alek-baldwouin-new

Το ενδεχόμενο οι εισαγγελείς του Νέου Μεξικού να κατηγορήσουν εκ νέου τον Άλεκ Μπάλντουιν για τον θανάσιμο πυροβολισμό της Χαλίνα Χάτσινς παρουσιάζοντας νέα στοιχεία στο σώμα των ενόρκων, αναφέρει ως πιθανό σε νέα δήλωσή τους.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι θα παρουσιάσουν την υπόθεσή τους στους ενόρκους εντός των επόμενων δύο μηνών, σημειώνοντας ότι έχουν έρθει στο φως «νέα στοιχεία».

Ο 65χρονος Μπάλντουιν σημάδευε με ένα 45άρι πιστόλι Colt την Χάτσινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στις 21 Οκτωβρίου 2021, όταν το όπλο εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι μια τραγωδία μετατράπηκε σε αυτή την άστοχη δίωξη. Θα απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε κατηγορίες στο δικαστήριο», ανέφεραν σε δήλωσή τους οι Λουκ Νίκας και Αλεξ Σπίρο, δικηγόροι του Μπάλντουιν.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Άλεκ Μπάλντουιν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς κατηγορείτο ότι επέδειξε «απερίσκεπτη» αδιαφορία για τα μέτρα ασφαλείας στα γυρίσματα.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού υποστήριζαν ότι οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον Μπάλντουιν βασίζονταν σε μια λανθασμένη ερμηνεία ενός νόμου για την κατοχή όπλων που πέρασε στο Νέο Μεξικό, μήνες όμως μετά το τραγικό δυστύχημα που συνέβη τον Οκτώβριο του 2021. Toν περασμένο Οκτώβριο εν τούτοις, η εισαγγελία του Νέου Μεξικού απέσυρε τις κατηγορίες σε βάρος του ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:

Τιμ Μπάρτον: Το βίντεο που… αποδεικνύει ότι είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μόνικα Μπελούτσι

Πρίγκιπας Χάρι: Πήγε στο Τέξας για τον αγώνα της Formula 1

Μπέζος για Φιλιππίδη: «Nα βγάλουμε όλοι το φωτοστέφανο που έχουμε βάλει στο κεφάλι μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:02