search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:18
MENU CLOSE

Μαρινάκης: «Μιλάμε για παραμύθια που είχαμε καιρό να δούμε – Πρώτη φορά είδα τον γιατρό σήμερα» (Video)

23.10.2023 00:59
MARINAKIS

Για τα αποψινά γεγονότα στο «Γ. Καραϊσκάκης» που οδήγησαν στην οριστική διακοπή του ντέρμπι των αιωνίων τοποθετήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Super League δήλωσε πως τον γιατρό τον είδε πρώτη φορά σήμερα ενώ υποστήριξε πως δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος για να μη συνεχιστεί ο αγώνας.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι το εξής: Ακούστηκε ένας κρότος και εκείνη τη στιγμή υπάρχουν παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ολυμπιακού, που έκαναν προθέρμανση. Ηταν μισό μέτρο, ένα μέτρο, δύο μέτρα, ο ένας δίπλα στον άλλον. Μόνο ένας ποδοσφαιριστής, όμως, φάνηκε να έχει ευαισθησία στα αφτιά του. Χωρίς να τον έχει ακουμπήσει κροτίδα. Ήταν κατηγορηματικός ο γιατρός. Δεν υπήρχε επαφή. Από τον κρότο είπε ο παίκτης ότι ζαλίζεται και δεν μπορεί να σηκωθεί. Φεύγοντας τον είδαμε να φοράει και κολάρο. Μιλάμε για παραμύθια που είχαμε καιρό να δούμε στα ελληνικά γήπεδα», σημείωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ίδιος επέμεινε ότι δεν υπήρχε λόγος να διακοπεί το παιχνίδι: «Αντί να κάνουμε δύο βήματα μπροστά, κάνουμε 10 πίσω. Θα ήθελα να αποφεύγουμε τέτοιου είδους γεγονότα, που πάνε πολλά χρόνια πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν ήμουν στη θέση του προέδρου του Παναθηναϊκού οι οδηγίες μου θα ήταν ξεκάθαρες: Να παιχτεί το παιχνίδι στο γήπεδο. Ο γιατρός, τον οποίο δεν έχω ξαναδεί ποτέ, λέει ότι κατά τη γνώμη του, τα τεστ στα αφτιά και στα μάτια του παίκτη και κατ’ επέκταση η κλινική του εικόνα είναι καλή».

Και συνέχισε: «Ο κύριος Νικολογιάννης, ο οποίος εργάζεται στον sport-fm και ξέρουμε ποια είναι η σχέση του συγκεκριμένου σταθμού με την ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού, είπε ότι ο γιατρός του αγώνα άλλαξε γνώμη και ήταν αγκαλιά με τον Μαρινάκη. Όταν έχουμε 30.000 κόσμο μέσα στο γήπεδο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτές τις προβοκατόρικες τακτικές και να έχουμε μια σοβαρότητα. Φανταστείτε το Mega ή οι εφημερίδες της Alter Ego να γράφουν ανακρίβειες και να ξεσηκώνουν τον κόσμο».

Για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, ξεκαθάρισε πως: «Πλέον τα δικαστήρια έχουν τον λόγο. Εμείς θέλαμε να παίξουμε το ματς και πιστεύω ότι δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος να μην συνεχιστεί. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν οι αρμόδιες αρχές, που θα αποφασίσουν γι’ αυτό το ματς και τι θα γίνει».

Διαβάστε επίσης:

Σάλος στα social media με τον γιατρό στο ντέρμπι: Βράβευση από το σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού

Super League: «Καθάρισε» με Οζντόεφ ο ΠΑΟΚ

Διακοπή του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τραυματισμός του Χουανκάρ από κροτίδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:13