search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:20
MENU CLOSE

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Σχέδιο δράσης του ΕΟΤ για τη Θεσσαλία»

23.10.2023 15:16
kefalogianni_2310_1460-820_new

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκπόνηση σχεδίου δράσης του ΕΟΤ για τη στήριξη της Θεσσαλίας, σύμφωνα με την αρμόδια υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στο πλαίσιο συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Τουρισμού η κ. Κεφαλογιάννη, η οποία κλήθηκε από βουλευτές όλων των πτερύγων να ενημερώσει για την επόμενη μέρα στη Θεσσαλία μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, ανέφερε πως το σχέδιο δράσης θα αφορά τόσο στην προβολή της στο εξωτερικό, όσο και στην ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού στην περιοχή.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφερόμενη στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» υποστήριξε ότι θα περιλαμβάνει δύο χειμερινές περιόδους, το 2024 και το 2025 με στόχο τη στήριξη ορεινών περιοχών, όπως το Πηλίου.

«Ενώνουμε τις φωνές μας με τους φορείς γι’ αυτές τις περιοχές που επλήγησαν», είπε, θέλοντας παράλληλα να διαβεβαιώσει ότι το υπουργείο Τουρισμού θα σταθεί δίπλα σε εργαζόμενους και πληγείσες επιχειρήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «Εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο, αυτός με εξέλεξε σ’αυτόν λογοδοτώ. Και σε όποιον αρέσει» (video)

Κυβέρνηση για την κρίση στην Μέση Ανατολή: Η Ελλάδα δεν είναι θεατής στα μεγάλα γεγονότα

Δώρα Αυγέρη: «Αυτό που αμφισβητείται είναι τελικά η διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:20