search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:41
MENU CLOSE

Σαλί Μπερίσα: Καθαρά πολιτική εκδίκηση του Έντι Ράμα η φυλάκιση Μπελέρη

24.10.2023 21:31
berisa-new

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου ο Σαλί Μπερίσα, πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος στην αντιπολίτευση στην Αλβανία, κατηγόρησε άμεσα τον Έντι Ράμα για την υπόθεση του φυλακισμένου εκλεγμένου δημάρχου της Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, είπε, μεταξύ των άλλων, ότι πρόκειται για καθαρά πολιτική εκδίκηση του Ράμα σε βάρος του υποψήφιου δημάρχου της αντιπολίτευσης στη Χειμάρρα.

Σημειώνεται ότι ο Φρέντι Μπελέρης ήταν υποψήφιος της συμμαχίας «Μαζί νικούμε» της αντιπολίτευσης αποτελούμενης από το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα, το Κόμμα «Ελευθερία» του Ιλίρ Μέτα και το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Βαγγέλη Ντούλε.

Για να παγιδεύσεις τον Μπελέρη, είπε ο Μπερίσα, ο Ράμα χρησιμοποίησε προβοκάτορα τον οποίο, κατ΄ εκείνον, τον αντάμειψε με 7 χιλιάδες ευρώ.

Συνέδεσε την υπόθεση με προσωπικά συμφέροντα του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στα περιουσιακά της Χειμάρρας. Ο Σαλί Μπερίσα έδωσε τη συνέντευξη αυτή για να ανακοινώσει τους λόγους απόρριψης του παράνομου κατ’ αυτόν, αιτήματος της Ειδικής Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος των Τιράνων για να παρουσιαστεί και να καταθέσει ενώπιών της ως κατηγορούμενος για παθητική διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από την εποχή που ήταν πρωθυπουργός, δηλαδή πριν από το 2013.

Την ίδια στιγμή, ο γαμπρός του, σύζυγος της κόρης του, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο με την ίδια κατηγορία – και για την ίδια υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Βατικανό: Σάλος με γκέι όργιο που οργάνωσε ιερέας σε ενορία –  Παραιτήθηκε ο Πολωνός επίσκοπος

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι απέκρουσε θαλάσσια επίθεση της Χαμάς βόρεια της Γάζας

ISIS: Απευθύνει κάλεσμα σε «μοναχικούς λύκους» για τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:36