search
ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 17:35
MENU CLOSE

Αθλιότητα Φίλη για Κασσελάκη: Κάνει πολιτική με την προσωπική του ζωή – Τον στήριξε το σκοτεινό διαδίκτυο

25.10.2023 11:56
filis-kasselakis

Ο Νίκος Φίλης επανήλθε με σφοδρή προσωπική επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ισχυριζόμενος ότι εμφανίζει τον εαυτό του σαν ριάλιτι και χρησιμοποιεί τη ζωή του και όχι τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δύο ημέρες μετά την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας για διαγραφή, ο Νίκος Φίλης «κατέφυγε» στην προσωπική ζωή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει τη δική του αντιπολίτευση.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει πολιτική επί δύο-τρεις μήνες τώρα με βάση την προσωπική του ζωή, όχι με τα προβλήματα των ανθρώπων.

«Πότε παντρεύεται, πότε λέει ότι ευχαριστώ την οικογένεια μου γιατί αυτή μου έδωσε τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρεται ονομαστικά στα μέλη της οικογένειάς του. Εμφανίζει τον εαυτό του σαν ένα ριάλιτι. Πότε δείχνει τη βέρα στο δεξί. Είναι δυνατόν να εμπνεύσει κανείς έτσι και να κάνει αντιπολίτευση;» ήταν, μεταξύ άλλων, το σχόλιο του Νίκου Φίλη, ο οποίος ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε… από τη σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου.

Χρησιμοποιώντας ξανά την προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη, είπε ακόμη ότι η παρουσία του ταυτίζεται με αυτήν και όχι με την ενασχόληση με τα προβλήματα της κοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

Με Κόκκαλη στις ευρωεκλογές η Α.Ο.Ρ.Α της Ομπρέλας;

Ο Μητσοτάκης, ο Κασσελάκης και το… μακάρι της κυβέρνησης

ΣΥΡΙΖΑ: Οι υπό αποχώρηση αμφισβητίες βρήκαν και το όνομα του νέου κόμματος –  «Ανανεωτική και Οικολογική Ριζοσπαστική Αριστερά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 17:35