search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:21
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Οι υπό αποχώρηση αμφισβητίες βρήκαν και το όνομα του νέου κόμματος –  «Ανανεωτική και Οικολογική Ριζοσπαστική Αριστερά

23.10.2023 12:32
siriza_grafeia

Επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες ότι οι διεργασίες για τη δημιουργία νέου κόμματος αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ από τους αμφισβητίες του Στέφανου Κασσελάκη.

Πέρα από τις συνεχείς ανά την Ελλάδα συσκέψεις μεταξύ των στελεχών και των μελών της «Ομπρέλας», που υποστήριξε στις εσωκομματικές εκλογές τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ήρθε και η αποκάλυψη από τον Δημήτρη Βίτσα. Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ «έδωσε» και το όνομα που μπορεί να έχει ένας νέος φορές: Ανανεωτική και Οικολογική Ριζοσπαστική Αριστερά, σε συντομογραφία… ΑΟΡΑ ή ΑΝΟΡΑ ή ΑΝΟΡΙΑ!

Μάλιστα παρουσίασε ως «ένα άλλο στάδιο» εάν καταφέρει αυτό το νέο κόμμα να εκλέξει έναν ή μια ευρωβουλευτή.

Όπερ σημαίνει ότι οι όποιες εξελίξεις δρομολογούνται άμεσα και με ορίζοντα τις ευρωεκλογές, όπου οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν στόχο να κατέβουν διεκδικώντας την είσοδό τους στην ευρωβουλή. Ευελπιστώντας ότι αυτό μπορεί να είναι η αρχή μίας αναδιάταξης των δυνάμεων στο χώρο της Αριστεράς.

Διαβάστε επίσης:

Νικητιάδης: Να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών στα Δωδεκάνησα

Πολάκης κατά Φίλη: Αποδέξου για προεδρο τον Κασσελάκη ή «άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει»

Αποχώρηση Κούλογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την έδρα πίσω και θυμίζει ότι ο ευρωβουλευτής έχει παρελθόν επιζήμιων παρεμβάσεων – «Δεν την παραδίδω» λέει ο ίδιος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:01