search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 02:33
MENU CLOSE

Champions League: Έκανε το 3/3 και φουλάρει για πρόκριση η Μπαρτσελόνα

25.10.2023 21:58
barcelona-new

Με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Σαχτάρ με 2-1 και φουλάρει για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Σκόραρε ο Φεράν Τόρες και αφιέρωσε το γκολ στη γιαγιά του που έχει φύγει από τη ζωή, ενώ το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο νεαρός Φερμίν Λόπες.

Αρκετά τα αμυντικά ζητήματα για τους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο από… τύχη γλίτωσαν την ισοφάριση από τους Ουκρανούς, που τους άγχωσε ιδιαίτερα αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Στον πάγκο για την Σαχτάρ ήταν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής και δεν αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, αλλά θα έχει την ευκαιρία να το κάνει στην επόμενη αγωνιστική εφόσον επιλεχθεί από τον προπονητή του.

Ένα… τσουβάλι φάσεις για να μεγαλώσει το σκορ έχασε η ομάδα του Τσάβι, ο οποίος έδωσε ευκαιρίες και χρόνο σε αρκετούς νεαρούς που προέρχονται από τη «Masia» και τρίβει τα χέρια του με την εξαιρετική εικόνα που δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: «Λύτρωση» από Μαγκουάιρ και Ονάνα (Videos)

Champions League: Η Μπάγερν έκανε το «3Χ3» (Videos)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που οδήγησαν στη διακοπή του ντέρμπι – Τι αναφέρει ο διαιτητής στη συμπληρωματική έκθεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06